«12» Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Jah, erre valamit ki kell talalnom. Eddig mindig kerestem royality free hatterzenet, de amaitt is sirankozott, most akkor mondtam fuckit es rendes zene ment. Ugy nez ki emiatt meg jobban sirnak.

Adminisztrátor
4 éve
https://stickman.hu/stream

El is készült a stream oldal első verziója. Ezentúl nem fogom kiposztolni a linket, ugyanis mindig itt lesz elérhető (majd áttekintésben lesz valami csicsa popup ha stream van).

Adminisztrátor
4 éve
Csicsa popup ma még nem lesz, 5 perc kezdésig.

Felhasználó
4 éve
Látom senki nem írta ki

Baninak szarakodott a nete, így szünetelteti a liveot.
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
4 éve
Sajnos nagyobb vihar lett mint gondoltam volna, es mar nem tudtam visszajonni. Jovo heten bepotoljuk, addigra egy chatet is osszerittyelntek a stream oldalra (meg a notificationt).

Adminisztrátor
4 éve
A több heti kimaradást szeretném most vasárnap egy közel 10-15 órás egybefüggő streammel pótolni. Ha most a technológia is mennettünk áll, akkor ez idő alatt végig a botokkal fogok foglalkozni. A részletekről még ma este, vagy legkésőbb holnap délután nyilatkzom. Most nem biztos, hogy lesz mellette jutalmazós cucmedli, de azért szívesen látok mindenkit.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
4 éve
Na, holnap delelott 10:00 kezdes lesz. Itt a link megint:
https://stickman.hu/stream

Botok alap mukodesenek befejezese lesz, aztan bugfixek meg extra cuccok.

Adminisztrátor
4 éve
Legutobb annyira nem ment a mod megosztasa, igy most jo elore felrakom: https://mega.nz/#!BR4GHIjA!wegS03wuvMPY7p7I4BRak6Guru4Z5XXd4_LAxS9K5lQ
«12»