«123» Új üzenet
Kapjon Deuce kick,illetve bann jogot?

Eredmények

Elit
10 éve
Kickelt engem mert leosztottam mivel mentünk kb-ra és ő elvette az alap kb-t csak mert nem szereti.

Haver, az így is kevés játékosból, nagyjából 15-ből, ami akkor fent volt, durván ketten voltatok kb-n, ebből kifolyólag leállítottam, hogy majd később, ha többen lesznek rá vevők, majd beindítom. Mivel leállítottam, ezért egy "kapd be a f*szt" dobtál nekem, szerintem jogosan lettél kickelve. Ha nem érzed úgy akkor ez van. A kick semmi, csak egy figyelmeztetés. Ha bannt kapsz, akkor sírdogálhatsz :)

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által

Felhasználó
10 éve
Mivel leállítottam, ezért egy "kapd be a f*szt" dobtál nekem, szerintem jogosan lettél kickelve.

Sache ilyesmire gondoltam ma klán cseten...
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz

❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Felhasználó
10 éve
Fiam, ne nikko-z.
Ha van rá bizonyíték a nagy szádon kívül, majd mondhatod, addig ne cseszegesd ezzel Speed-t, se Kung-t. Van ennél sokkal, és sokkal fontosabb dolguk. Volt már ebből probléma, remélhetőleg ebben az esetben nem lesz.

Felhasználó
10 éve
Akkor meg maradj nyugton, és ne osztogasd azt az iciripiciri eszed is, nincs rá vevő.
Egyébként is ez egy Duceról szóló topic, Kungt hagyd ki belőle. :D

Legutóbb szerkesztve TheNKS által

Felhasználó
10 éve
Mit nem értesz rajta? Ááá, hagyjuk.
Ez nem offtopic.
Mondom nem érdekel az egész ügy.
bpfACVT.jpg

Felhasználó
10 éve
Szóval pont erről van szó hogy ez nem vita topic, de lehet olyat is nyitni! Ha ilyen veszekedések nem lennének akkor erre a topicra se lenne szükség! :/

Felhasználó
10 éve
Ki az a Deuce? ;D
Veteran player since 2010.

10 éve
EGy játékos aki megérdemli a jogokat :)

Felhasználó
10 éve
Első mondatig olvastam az első üzenetet. Mikor volt ez bármikor is másként?
«123»