Felhasználó
|
Sziasztok!
Én Szabó Zoltán vagyok általános iskolás tanuló,8.b osztályos. Szeretem a Stickman Warfare FPS játékot.Néha azt gondolom, hogy én vagyok a legjobb és leszólok mindenkit, de tudom hogy mert a játék tab menüjébe 1. vagyok attól nem vagyok az oldalon is és nincs jogom másokat lenézni.Voltak veszekedéseim játékosokkal de aztán minden megoldódott.Volt már néhány klánom:-GCS-(a gun csapat),-LIKE- (a stickman lájkolói),[-WSE-](a világbéke harcosai) és a jelenlegi klánom a -HUN-(a magyar állampolgárok).Tulajdonképpen 2 éve játszom a játékot más-más nevken, de mostmár SZÁSA néven láthattok.Tudom ez okot ad rá ha felmérgelitek magam rám vagy csak poénból elkezditek:Ellopták az oroszok a tankot benne volt a kombinált fogóm.....Ezt végképp nem szertem és ha van rá mód ne mondjátok.Szoktam modokat csinálni(de szerintem hiányzik valami). Aki velem egy suliba jár és barátom:bebe2000. Nos ennyi lenne a bemutatkozásom.Sziasztok! Jó játékot Day 1.
|
Felhasználó
|
Úgy döntöttem bemutatkozom a stickman népének
A becses nevem Tóth Tivadar,99'-ben vízöntő horoszkóppal születtem Tatabányán,ami Komárom-Esztergom megyében található.A mindennapjaimat Tatán élem pár km-re Tatabányától.Az iskolám,Tata város tanulmányilag legelismertebb iskolája,a Vasza.ry János általános iskolája.Magyarból kiváló,osztály 'legjobbja' vagyok.Versenyeken is részt vettem, volt amikor városiból megyeibe, megyeiből országos versenyre kerültem.Szabadidőmben ha számítógépezek akkor leginkább stickmanezek,de szeretek rajzolni,futkározni( ),néha-néha kis noteszbe írok egy 'magamféle' 4-5 oldalas mesét,vígjáték féle filmszövegeket írkálok...és foglalkozom a magyar nyelvtannal,irodalommal.Ezeken kívűl nagyon sokatfocizok,kosárlabdázom,atlétika edzésekre járok,biciklizek.Az atlétikával kapcsolatban távolugrásból,medicin labda hajításból,kislabda hajításból,maraton futásokból is jeleskedem. Na jó ezekből elég írok pár sort a stickmanes életemből: 2010 júliusában kezdtem a játékot,kezdettől fogva CocaColaBoy néven ismerkedem a játékkal,bár már eléggé kiismertem szerintem. Eddigi klánjaim: első 1-2 hetemben klánnélküli voltam de aztán egy R6 nevű klánba léptem de két nappal rá jelentkezést írtam a -SpeedHunter- klánjába.Fel is vettek 1014 killemmel.2-3 hónapot el is töltöttem ott.De aztán sajnos feloszlott,de a -SpeedHunter- tagjaival azóta is tartjuk a kapcsolatot és egyre jobban ismerjük egymást.Pár példa a -SpeedHunter- tagjaiból: Sunny,Gabi,vanbence,Gladibeni,BEni98,KingKill,Semic,HUN841,és persze én.Hirtelen ennyi jutott az eszembe,elnézést attól akit kihagytam.A klánokra visszatérve, a -SpeedHunter- után a -[H.G]- klánjába kerültem.Megismertem sok tagot,de hirtelen most csak 2 embert tudnék mondani (55andris,KillerHUN).Bezony inaktív voltam fél évig és mire eszembe jutott : 'hiányzik a stickman' a -[H.G]- feloszlott.Most az Egoisták klánjában töltöm az időmet ,rövidebben az [E]-ben.Megvagyok a klán tagjaival,és jól el tudunk beszélgetni. Röviden ennyit a klánokról. ZENE: A kedvenceim a metal,rock,de van néhány olyan zene is ami nyugisabb vagy diszkósítva van. Mostani kedvencem a: Green Day-Holiday című zenéje.De vannak hardok is mint pl : Alestorm,Korpiklaani,Black Veil Brides,stb...Ezeken kívül apukám nagyon jó táncos,oklevéllel,sok éremmel,és az ő nagy kedvence : MJ (Michael Jackson).MJ zenéi közül sok bejön nálam de van ami nagyon nem érdekel... SZÁMÍTÓGÉP: Már a bemutatkozásom elején írtam pár dolgot a számítógéppel kapcsolatban.Azokon kívül,régen szerettem metin2-ni de mostanra már nagyon megutáltam mind1ik fajtáját.Az utolssó amit abbahagytam az a valkyrie metin2. 95. szinten járok 1.1 miliárd pénzzel (yang).Nagyon nem érdekel az sem már 1 héten maximum 3szor fellépek akkor is max 45 percre.CS,WoW,Minecraft és egyéb játékokat nem próbáltam még ki,de nagyon dicsérik őket,ezért a végére szeretném hagyni a letöltésüket.Egy kocka haverom becsalt egy 'egeres,sajtgyűjtős' játékba.Eléggé megtetszett,igaz,hogy a koromhoz képest kicsit dedós az egér meg ilyenek...Nagyon el voltam vele (ezzel a játékkal játszottam amikor fél évre abbahagytam a stickmant)sikerült belépnem a en.transformice.com játékban elérnem azt a nagy sikert,hogy a legjobb magyar klánban szerepelhettem.(ugyanis a játék angol. lásd: EN.transformice.com).De sajna feltörték az accountom és azonnal ott hagytam a játékot.Amikor feltörtek már visszatértem a stickmanre.Kb. 1 hónapja tértem vissza,azóta 39k killről sikerült 44k ra felemelnem a killeim pontszámát.Azóta is ezt játszom és hálát adok az [E] klánnak,hogy fél évig inaktív voltam, és ez ellenére bent maradhattam a klánban.Mostanában azért vagyok olyan sokat fent,mert szeretném a klánnak visszaszerezni azt a pontszámot amit fél év alatt kihagytam. Köszönöm h elolvastad ezt a kis fogalmazást. Béke veletek, Cola lépett!(vissza a stickmanre ) |
Felhasználó
|
Hááj Mindenki!
A tisztességes nevem Szemler Ábel 8.a-s tanuló. Szeretek gépezni TV-t nézni de nem mindig csak tunyulok a monitorok előtt gyakran focizok kézilabda egyzésekre járok mint kapus és néha még versenyekre is elmegyek. A gépen a kedvenc játékom a Stickman Warfare nem is igazán magáért a játékért hanem az itteni közösségért imádom. Kedvenc fegyverem az MPG amivel gyakran vezetem a játékbeli listát, egyébként minden mással béna vagyok. A játékot több mint fél éve ismertem meg egy barátom ajánlásával aki 1 hétig játszotta. Éppen akkor kezdtem el játszani amikor valami gebasz volt a rendszerrel és nem tudtam bejelentkezni az accountommal így a régi eredményeim semmit sem érnek. A játékot 2 hete kezdtem újra azóta megőrülök érte egyre több barátot szerzek akiktől próbálok tanulni. Az 1v1 eket is leteszteltem eddig 2 eredményem született mindkettő warrior12-től és mind a kettő vesztes csata volt a számomra. Akit érdekel az eredmény az keressen meg levélben Örülök ha elolvastátok Szép játékot! BioBaB |
Felhasználó
|
Jó napot kívánok!
A nevem Lampert Milán 7-edikes.2008-ban kezdtem el játszani a SMWF nevű játékkal mint Milan1025.Egy ideig nem játszottam(arra nem emlékszem miért)amikor újra elkezdtem VOLNA játszani kiderült ,hogy a karakteremet törölték.Ekkor újra regisztráltam mint AntiN00B. Most így 2011 végén sajnos AntiN00B néven de még játszom! Ennyi lett volna AntiN00B lélép! "Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi."
George Jean Nathan |
Felhasználó
|
Csá all
Én csak az X-MODot csináltam . Amúgy 2008-ba a reaktor után keztem a 2.0.1esnél . Aztán csak balszerencse 2009-ben abbahagytam és amikor újrakeztem Beleestem az új weboldalba szóval még 1 év 2010 szeptemder 20.-án végre nyomtam már . Ennyi volt. By ALL NO COMMENT |
Felhasználó
|
Sziasztok!
A teljes nevem Németh Kristóf Marcell (ebből ered az NKristi). Szeretem ha nem kell semmit se csinálnom. Vagy gépezek vagy tévézek (a Comedy Central a kedvencem azon belül mint Oli is mondta az Így jártam anyátokkal és Barney a kedvencem meg a My Name is Earl is nagy kedvencem de a Jim szerint a világ még jobb legalábbis véleményem szerint ). A stickmanre kb 1 vagy másfél éve bukkantam rá (a legnagyobb ellenségemmel jártam haza busszal és sokat dumált a stickmanről ). De kb. egy fél évre kiestem és most újra vagyok. Mostanában mindig lever valami (nátha, megfázás a vírus ). De lényegében jó a játék. Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet. Mozgó ablaktörlő alá nem lehet betenni a büntetőcédulát.
Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC –ajtó melyik oldalán várakozol! Ki korán kell keveset alszik. Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák! |
Adminisztrátor
|
Sziasztok!
Mérő Bálint vagyok, régi admin, mostanában inkább csak moderátor, illetve a versenyt szervezem... A verseny kapcsán jutottam el ide a fórumra, lehet, hogy a végén itt ragadok újra (Már nincs olyan sok bug, így merem is használni xD) Tudni kell rólam, hogy nem szeretek sokat olvasni, így ha túl sok a spam és az off, akkor egyszerűen átlapozom a hozzászólásokat Kedvenc sorozatom az Így jártam anyátokkal... Mégis mi más? Találkoz(z)unk a verseny döntőjén! |
Felhasználó
|
Koltay Attila vagyok Szombathelyről. Sokaknak gondolom megváltozott rólam a véleménye, és nem szeretném ha tévhitben élnétek ugyanaz vagyok aki voltam talán kicsit megkomolyodva. Mindig felléptem az oldalra de csak nemrég vettem észre, hogy gyakorlatilag bármennyire is akartam volna, nem vagyok a tagja az [M] klánnak, így aztán minden további nélkül megalapítottam a régi -FirePower-t, amely újult erővel vág bele a dolgokba, immáron véglegesen. Tudom sokan ezt furcsának fogják tartani, nem érdekel, ha egyedül is már ott maradok a régi klánomban, sok sikert kívánva a Mortalsnak. Holnap töltöm be a 16. életévemet, kedvenc sportom a foci, és a lányok.. . Szabadidőmben minél többet vagyok a barátaimmal, barátnőimmel talán ezért is nem jut időm ilyesmire. Facebook-on mindenki megtalál, nem szeretnék unalmas lenni. Aki valamit szeretne tőlem, beszélgetni stb..., az írjon rám face-n, vagy skype-on (koltaskype) ott válaszolok minden ezzel kapcsolatos kérdésetekre is. További jó estét!
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG |
Felhasználó
|
Sziasztok a nevem Hidvégi András Szabolcs. 12 éves vagyok Budapesten születem 11.12-edikén. A játékot 2009-ben mutatta be egy barátom nagyon tetszett és állandóan játszottam, de nem voltam regisztrálva. 2011 szeptemberében regisztráltam sok klánban voltam és megérte mert meg találtam az igazit a VipeR-t. Stickmanon kívül imádom azokat a játékokat amit a Rockstar Games ad ki, amit utálok a játékban ha 5 másodpercenként kérdezik kinek kell klán,azokat akiket ha lelövik azt mondják hátba láma,és utálom az öntelt játékosokat. nadjából ennyi további sok killeket kívánok bb
Hello mr hindle!Vagy ahogy a korházban szólítják....zep!
|
Felhasználó
|
Sziasztok,Barnának hívnak 13 éves vagyok és Ajkai:P
Mostanság sokat vagyok fönnt de a jegyeim ehez kapcsolatosan elfogadható xĐ Eddig nagyon sok klánban volt dolgom de ez más tészta és csak remélni tudom,hogy bevesztek:) Amit a stickmanról tapasztaltam azt nehéz kifejezni olyan sok és jó dolog,hogy hihetetlen:) Lassan 1 éve vagyok itt de nem panaszkodtam még,mert egyszerűen tökéletes itt minden:) Szeretnék a Mortals tagja lenni,és remélem,hogy bevesztek.... Üdv:Mortals és Müzleee voltam xD |
Idézet