Felhasználó
|
A effekteket le lehet venni az opcióknál. Ha a vasútállomás lesz akkor szerintem elég egy vonat, meg maga az épület, melynek minden része bejárható.
|
Felhasználó
|
Igen le is van véve, de nem én laggolok tőle hanem mások de amikor a gyengébb gépnél vagyok ott engem is laggoltat pedig fullra levettem mindent
Egyébként egyet értek, hogy egy vonat elég de mivel ez lövöldözős játék lehetnének kisiklott vonatok vagy hasonló feltéve, hogy a vasútállomást rakják be
|
Felhasználó
|
Klénivárosi Vasmű lesz. Bejáratánál egy olvasztár bronzszobra lesz kléniről megformázva 4:1 arányban. A bejárattól jobbra egy emléktábla "Készült kléni adminságának 2. évfordulóján. Anno Domini II". Balra egy dombormű a régi papírhuszas alapján (modell természtesen kléni) egyik kézben gun, a másikban tech fegyver. A domborműnek mondanivalója "hiába játszol, hiába aratsz, mégis mindig 0 killes maradsz". Az épület maga szocreál stílusú . A fintorgók kedvéért mellé a 70-es éveket idéző nem gusztustalan, hanem egyenesen hányingertkeltő beton irodaház kerül. (folyt. köv.)
|
Felhasználó
|
Jólhangzik de mire ez elkészül megöregszek
|
Felhasználó
|
Az épületbe belépve egy hatalmas csarnokba jutunk, melyben számtalan márványoszlop is található, apadlózat gránit. A falakat a sticktörténelem nagy alakjairól készített freskók díszítik:
- kléni, a számkivetett; a többi felhasználó verbálisan és fizikailag bántalmazza
- kléni, a politikai üldözött; bannolva a stickről
- kléni, az amnesztia élvezője
- kléni, az amnézia elszenvedője (külön sorozat)
- kléni, a bíró
- kléni, az ítéletvégrehajtó
- kléni, a kléni; egy parkban ölében egy könyvvel egyik kezében itallal másik kezéből eteti a galambokat mosolyogva
Most kicsit e szentélyt elhagyva adjuk át magunkat a profanitásnak: természetesen egy vasműhöz aminek a közelében sem vasérc, sem szén nem található; logikus, hogy kikötő (ez már van) és vasútállomás is kell.
A jóvasmunkásembernek tisztálkodnia, és sportolnia is kell, tehát lesz fürdő, uszoda és stadion.
Amíg ölitek egymást logikus, hogy a gyermekfelügyeletről is kell gondoskodni, tehát lesz játszótér teret adva a vidám kikapcsolódásnak.
Szeretett bölcs atyátok mindannyitokra gondolt, mikor a vasművet javasolta.
|
Felhasználó
|
Ha van vasútállomás annak nincs értelme ha nincs vasútvonal ahol a vonatok közlekednek
Tehát azis kéne.
De amit Johnny leírt az el se férne a szigeten, de azt lehet növelni..
Azt még hozzá kell tennem, hogy ígyis elég kevesen vagyunk a játékban viszonylag elég nagy területen tehát elöbb több játékosnak kéne lennie.
Ezt az egészet Hector biztosan nemfogja megcsinálni
Legutóbb szerkesztve Enox2 által
|
Felhasználó
|
Ha van vasútállomás annak nincs értelme ha nincs vasútvonal ahol a vonatok közlekednek
Tehát azis kéne.
De amit Johnny leírt az el se férne a szigeten, de azt lehet növelni..
Azt még hozzá kell tennem, hogy ígyis elég kevesen vagyunk a játékban viszinylag elég nagy területen tehát elöbb több játékosnak kéne lennie.
Ezt az egészet Hector biztosan nemfogja megcsinálni
De megfogja :)remélem.
|
Felhasználó
|
"el se férne a szigeten"
Na, ezek vagytok ti rinyagépek. Mindenért csak sírni tudtok. Nincs lehetetlen. Kevés a hely? Egy 1 m2-es földdarab határa a csillagos ég! Ugye, hogy rögtön nagy helyünk van: felfelé épíkezünk!
Az alsó szintekre kerülnek az irodák. Ezek fölé jönnek a nyersanyag raktárak. A raktárak felett lesznek a kohók. Egy szinttel feljebb a hengerművek, végül legfelül a készáru raktár.
Most ne azon agyaljatok, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani! Ne problémázzatok, hogy célszerű-e! Nem. Ez azonban mellékes. Volt egy feladat miszerint kis alapterületre kell megépíteni a komplexumot, és látható, hogy nincs lehetetlen.
|
Felhasználó
|
Tegnap olvasgattam a falanszter blogot, nem azért, mert művelt vagyok, hanem rám tört az építészeti impotencia, ezért gondotam merítek a titánizmus nagyjaitól. Közben jöttek a már ismert dolgok, hogy az építészetnek namcsak stílusa, hanem szimbolikája is van, stb.
A Vasmű megálmodása leáll, mert hazug projekt. kléni vaskohászata a szövetsébe forrt szabad stickmanekkel, csili-vili Patyomkin körítéssel az ő kényszerképzete csupán.
Egy hullaház jobban kifejez itt mindent.
(Ezért csak azért nem bannol, hogy tagadja: ő tudja igazam van. Igaza viszont csak neki lehet.)
|
Felhasználó
|
Treb is mondta, tényleg kéne egy templom ha már szóbajött. Kedves hely lenne pár ember számára a Tornya
|