Felhasználó
|
a lencsére gondolsz? azt bármikor cserélhetem ha kell.
Ha valami többszöri próbálkozásaid ellenére sem sikerül, olvasd el a kezelési útmutatót.
Ha valamit elrontasz nevezd el 1.0-ás verziónak. És ha a szüleid is hozzáférnek a géphez amit hétvégén használtál, Töröld az előzményeket! |
Felhasználó
|
Igen, arra . |
Felhasználó
|
akkor délután feltöltöm mert kész.
Ha valami többszöri próbálkozásaid ellenére sem sikerül, olvasd el a kezelési útmutatót.
Ha valamit elrontasz nevezd el 1.0-ás verziónak. És ha a szüleid is hozzáférnek a géphez amit hétvégén használtál, Töröld az előzményeket! |
Felhasználó
|
Felhasználó
|
Sokkal jobb!
|
Felhasználó
|
Szerintem amúgy nem kell óriási villanás a lövésnek (ha az a sárga az akar lenni), ha már csinálsz hozzá, akkor valami kisebbet.
Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített): Letölthető itt Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn? Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál. Neon: – Morfológusnál? Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt. |
Felhasználó
|
Ez a "villanás" ahogy te fogalmaztál, a fegyver torkolat tüze és nem nagyobb csak több ágú lett. Így életszerűbb lett főleg az m4a1-nél (én a killzone-os fegyverrel próbáltam ki) Egyébként egy csomó fegyverből jön több ágú torkolattűz. Ha valami többszöri próbálkozásaid ellenére sem sikerül, olvasd el a kezelési útmutatót.
Felhasználó
|
Ez a "villanás" ahogy te fogalmaztál, a fegyver torkolat tüze és nem nagyobb csak több ágú lett. Így életszerűbb lett főleg az m4a1-nél (én a killzone-os fegyverrel próbáltam ki) Egyébként egy csomó fegyverből jön több ágú torkolattűz.
|
Moderátor
|
Szerintem meg ezt kurvára ne itt beszéljétek meg. Kezd unalmas lenni, hogy az első hozzászólásban kérteket nagyon nem tartjátok be.
|
Felhasználó
|
Csatlakozom sadypisten véleményéhez ez csak egy ötlet volt nem egy órákon át megbeszélendő probléma. engem a puskáról való véleményetek jobban érdekelt mint a torkolat tűz inkább le is veszem mert nem lényeges.
inkább azt mondjátok meg hogy ilyen lett ez a killzone helgan fejfedő: Remélem jó lett és van esélye a játékbakerülésre Ha valami többszöri próbálkozásaid ellenére sem sikerül, olvasd el a kezelési útmutatót.
Idézet