«1...1213141516» Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Kirakom ide is mert rajos. Koszi Kirschenek (asszem) az otletert.

https://www.youtube.com/watch?v=74hH20UE5ds

Adminisztrátor
4 éve
Most, hogy ismet egy nagyobb merfoldkohoz ertunk, lenne egy kevesbe boldog bejelentenivalom is. Akarmennyire a szivem ugye is a jatek eletbentartasa, a kozosseggel valo foglalkozas, de szemelyes dolgaim miatt egy idore sajnos muszaj kivonnom magam az aktiv fejlesztesbol. Nem fogok eltunni, es tovabbra is batran fordulhattok hozzam barmivel. De egy jo ideig Was, illetve ha kedve van tovabbra is besegiteni nekunk, akkor David003 aki a fejlesztest vezetni fogja. Mindenkinek jo jatekot kivanok addig is! Sokszor mondtam mar, de megeri ismetelni: Nelkuletek nem lenne Stickman Warfare. :)

Felhasználó
4 éve
Mit spammoltok itt a topikomban?

Felhasználó
4 éve
And you?
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
4 éve
Én nem spammolok, hiszen az én topikom. :P

Adminisztrátor
1 éve
Közkívánatra: Misszióknál ezentúl a teljesített missziók száma alapján feloldható +3 napi, +2 heti, és +1 havi misszió felvételi lehetőség. Meg úgy egyébként csicsa misszió statisztikák, amik nagy eséllyel kövi szezonban be fognak játszani a szezon küldikbe.

Amennyiben tudsz feloldani ilyen plusz misszió slotot, a teljesítéshez szükséges missziók mennyiségét írja a statisztikáknál. Ha már minden megvan, akkor csak a teljesített küldik számát. Enjoy!

fj2h40.PNG

Legutóbb szerkesztve Banán által

«1...1213141516»