Adminisztrátor
|
Kirakom ide is mert rajos. Koszi Kirschenek (asszem) az otletert.
https://www.youtube.com/watch?v=74hH20UE5ds Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Adminisztrátor
|
Most, hogy ismet egy nagyobb merfoldkohoz ertunk, lenne egy kevesbe boldog bejelentenivalom is. Akarmennyire a szivem ugye is a jatek eletbentartasa, a kozosseggel valo foglalkozas, de szemelyes dolgaim miatt egy idore sajnos muszaj kivonnom magam az aktiv fejlesztesbol. Nem fogok eltunni, es tovabbra is batran fordulhattok hozzam barmivel. De egy jo ideig Was, illetve ha kedve van tovabbra is besegiteni nekunk, akkor David003 aki a fejlesztest vezetni fogja. Mindenkinek jo jatekot kivanok addig is! Sokszor mondtam mar, de megeri ismetelni: Nelkuletek nem lenne Stickman Warfare.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Felhasználó
|
Mit spammoltok itt a topikomban?
|
Felhasználó
|
And you?
|
Felhasználó
|
Én nem spammolok, hiszen az én topikom.
|
Adminisztrátor
|
Közkívánatra: Misszióknál ezentúl a teljesített missziók száma alapján feloldható +3 napi, +2 heti, és +1 havi misszió felvételi lehetőség. Meg úgy egyébként csicsa misszió statisztikák, amik nagy eséllyel kövi szezonban be fognak játszani a szezon küldikbe.
Amennyiben tudsz feloldani ilyen plusz misszió slotot, a teljesítéshez szükséges missziók mennyiségét írja a statisztikáknál. Ha már minden megvan, akkor csak a teljesített küldik számát. Enjoy! Legutóbb szerkesztve Banán által Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Idézet