«1...910111213...16» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Ilyesmit inkabb otletek forumreszre, illetve az oda valo szabalyzatot is olvasd el. Amugy a botokkal meg mindig az a baj, hogy lagtalanul nehez megoldani, de lehet lesz veluk valami a messzi jovoben. De ilyen gyakorlo szoba lazan lehet ilyesmi, hogy elmesz realmre, beirod mondjuk hogy /practice N, es akkor lerak korulotted random N darab propot, ami lehet stick alaku is, es kiloheted oket. Valami pici mozgast lehet adni is nekik, hogy mondjuk jobbra-balra mozog, vagy fel-le, de ha igy veletlenszeruen rakja le oket, akkor lehet hogy belemennek a falakba, foldbe, stb.

Felhasználó
6 éve
Ha nem szarmazik beloluk kill, akkor nemjo.
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
6 éve
"paractice"

Elit
6 éve
Hali!
Mivel elgondolkoztam rajtatok, illetve a játékon, ezért szeretném leírni nektek mire jutottam.
Szép dolog volt Banitól, hogy átvállalta a játék fejlesztését, és próbálja/próbálta minél szinesebbé tenni az egészet. Számomra sajnos nem sült el jól a dolog, nem nézem valami jó szemmel, hogy a játék egy teljesen új irányt vett, és olyanná alakul, amivel alapból nem kezdenék el játszani. Kialakított maga köré egy kis közösséget, amit a kívülállók csak "seggnyalóknak" hívnak. Nem szeretnék neveket sorolni. Namost, ezzel igazán nem is lenne probléma, ha vitahelyzetekben, vagy egyéb más kérdésben nem jelennének meg rögtön, és ha talán két moderátor veszekszik, akkor talán nem kéne belekötni a egyik moderátor szavába se. Ez régen sem volt másképp, és ha visszamagyaráztál egy moderátornak, az anno sem tűrte el. Lehet, hogy eltelt egy pár év azóta, de a helyzet nem változott, moderátornak nem pofázunk be, és nem magyarázunk vissza. A problémával meg lehet őt keresni privátban, és elintézni, nem pedig megpróbálni nyilvánosan beoltani, mert garantàlom, hogy te jársz szarabbul. Kicsit visszatérve - nem fasza, hogy nem tudok megnézni egy levelet sem, mert a zsír király uj plugint nem támogatja a böngészőm. Régen nem volt ilyen probléma sem, gondolom nem véletlen lett olyanra csinálva, amilyenre. Na tehát, valójában a lényeg: Baromi aranyosak vagytok, hogy azt megtudjátok mondani egy moderátornak, hogy mit kéne csinálnia, és szánalmasnak tartom, hogy megteremtem a topicot, hogy elújságoljátok a moderátorokkal való problémátokat, és egyesek szarnak az egészbe, és egy másik topicban kezdik elölről a basztatást. Olyan közösségnek, aki fosik a szavamra, mint moderátor nem vagyok köteles semmi jót tenni, főleg azok szavait nem vagyok köteles hallgatni, akik a másik baszogatását ugyan nagyon élvezik, de egy lófaszt sem tettek érdemben, úgyhogy arra jutottam, hogyn én kivonom magam ebből az egészből, és visszaadom a moderátori rangom. A nevemet azért változtattam meg, hogy játékban se lehessek az. Gondolkozzatok el, hogy miért tart itt a játék. Hogy akartok nagyobb közösséget, vagy több embert, ha csak az látszik, hogy egy tökjó játék is lehetne, de egyébként a közösség csak egymást marja folyamatosan. Ki akar idejönni? Hogy napi szinten leoltsák, vagy valaki beugasson neki? Mert ezt csináljátok. Nektek semmi se jó, de igények vannak, érdemben pedig egyébként a kisujjatok nem mozdítanátok. A helyemre jövő moderátornak pedig azt tanácsolom, hogy inkább ne is akarjon az lenni, mert előnye nem lesz az egésznek, sem értelme.
Na jók legyetek.

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által


Moderátor
6 éve
Kicsit visszatérve - nem fasza, hogy nem tudok megnézni egy levelet sem, mert a zsír király uj plugint nem támogatja a böngészőm. Régen nem volt ilyen probléma sem, gondolom nem véletlen lett olyanra csinálva, amilyenre.
a levelekhez akkor se lett nyúlva ha tökönszúrod magad, már nem támogatnak valamit a modern böngészők ami a levelezőrendszer része, ha leszedsz egy régit, akkor működni fog.
bár ez nem jó indoklás, mert *insert conspiracy theory here* a valódi indok
safarival és egy firefox 15-el kipróbálva működnek a levelek ami nem egy mai változat, de biztosan bani rontotta el valójában

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Seggnyaló = ellentétes véleménnyel bíró ember
Kisujjból 3 példát tudok mondani régről amikor a moderátor eltűrte, hogy bepofázzanak neki, ebből az egyik "bepofázó" épp Banán.

On a sidenote, Discord szerveren is elmondtam, ahol az aktív tagok 80%-a aktív. Amikor én veszekveszek a ZINTERNETON, akkor néha elfelejtem, hogy a másik oldalt is egy ember aki megérzi azt amit mondok. Itt most van szó rólad, Comptonról, Emeraldról ésatöbbi. Semmi harmot nem akarok csinálni a cuccokal amit mondok, csak kötekedni.

Legutóbb szerkesztve MassaSami által


Felhasználó
6 éve
Nem kell túlozni a büntetésekkel és privátban kell megvitatni a személyes dolgokat. Discordon más emberek között meg nem kell pofázni az illető háta mögött. Ennyi a tanulság. Tisztelni kellene a modit és nem oltogatni csak mert teszem azt nem tetszik a stílusa. Éppen kung volt az aki lazabban vette a dolgokat csak nem szereti ha ugatnak neki mindenféle baromságot. Én se szeretném. Nem kell húzni tovább ezt az egészet.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
Igen, hát ez pontosan így van. De én amúgy már nem tudom, hogy az ilyen eseteknél ki tudna egyszerűen rendet tenni, mert B már ezt nem tudta, de még miután kléni közbelépett, azután is folytatódott a vita.

Amúgy szerintem Massát, vagy talán Doxxyt moderátornak!
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve

Amúgy szerintem Massát, vagy talán Doxxyt moderátornak!

Ezt te se gondoltad komolyan? xd
special_banner.php?Nevermind&Klanom:%20-ELIT-%20%20%20&62398%20kill&Helyezes:26.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Adminisztrátor
6 éve
Idézet:
Kialakított maga köré egy kis közösséget, amit a kívülállók csak "seggnyalóknak" hívnak.

Ebben egyebkent van valami. Mar tobbszor elgondolkoztam rajta, hogy visszas dolog fejlesztokent klan tagja, raadasul klan vezetoje lenni. Egyszerre nem lehetek valakikkel kivetelezo barat, es pokerarcu adminisztrator. Ezert volt az elso otletem, hogy a PRO skype szobabol legyen a hely, ahova a developer rantjaim mennek, illetve ahova nyulok ha valamit tesztelni kell. Akkor meg 2 moderator is volt a csoportban, csak aztan az egyik sosem jart fel. De abszolut alairom, hogy kivulrol ugy nezhet ki, mintha lenne par user aki orbiterem.
«1...910111213...16»