«1...7891011...16» Új üzenet

Moderátor
6 éve
(Inaktiv playereket is lehetne törölni akik pl több mint 2 eve oldalra se jöttek fel)
ez elég bullshit lenne, nem zavar az senkit. aztán kitörlik pár év múlva és azért sírná el magát valaki mert mostmeg jönne vissza
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Öhm Kung, azt mondod hogy marhahusi, és én meg többen egy ip-ről regisztráltunk? ._.

Felhasználó
6 éve
Nem regisztrálásról van szó. Felmentél az accjára legalább egyszer.

Adminisztrátor
6 éve
Szeretnem megkerni a kedves moderatorokat, hogy a Hirek forumreszrol sziveskedjenek tavol tartani magukat, persze torlesi es egyeb muveletekkel. Koszonom, de meg tudom itelni, hogy a topicok amiket en hasznalok feedback visszakeresere milyen beszelgetest tartalmazhatnak.
En nem voltam tolerans, mert ezert leptem ki PoE-bol, igy minden hsz-ert amit visszarakni kenyszerultem adok egy buntetopontot.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
azt írja hogy írtál banán de nem írtál és engem idegesít, hogy hiába nézném meg a semmit amit nem írtál, nem bírom megnézni, és folyamatosan újként jelzi a fórum. ez miért van?
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
6 éve
Lehet mas topicba lett irva, vagy ez a torolgetosdi athelyezte a bookmarkod. Nyomj egy mindent olvsottnakot ha ennyire zavar.

Felhasználó
6 éve
ez unokatesóm accja, innen regisztrált, nem is nagyon lépett be vele, (2/3-ad én játszottam vele), ettől független ne töröld ha megkérhetlek.

Adminisztrátor
6 éve
Naszoval. Mivel a hetvegem tobbek kozt elvitte PoE 3.0, igy pentek delutantol fogok nekiallni a dolgoknak. Pizza tanacsara kozzeteszem a listat, igy barki megnezheti, itt: http://stickman.hu/multilist

Ha teljes listazast szeretnetek, bar a legtobb bongeszoben ez valszeg timeout lesz, ezt meg illesszetek a vege: ?full

Az eddig emlitett multik kozul, akik jo indokkal kertek (csaladtag/ismeros regisztralt nala, memorial acc), azok ne aggodjanak. A listat azert teszem kozze, hogy a tobbiek is "fellebbezhessenek".

Szerk.: Irok egy kis meset is, hogy mi lett a "hetvegen gyozzetek meg" eredmenye. Kollektiv idoklast nem igazan kaptam, hogy miert is jok a multik, csak egyesevel kertek emberek, hogy ezert meg ezert neki meg lehetne-e hagyni. Nyilvan nem erre gondoltam, de kb azt szurtem le, hogy nincs jo ervuk. A legjobb indoklast egy olyan ismerosomtol kaptam, aki soha nem is latta a jatekot, sem a forumot. Abban egyet ertett velem o is, hogy az inaktiv/exploit multik mehetnek a kukaba, mert az egyik felesleges, a masik csalas. Amivel nem ertett egyet, hogy a "fun alt" accountokat, pl mint az altalam torolt klan amiben a 4 multi volt, meg kellene hagyjam, mert a jatekosok jobban erzik magukat egy kozegben, amit formalhatnak es ahol jol tudjak erezni magukat. Ezzel abszolut egyet ertek, a kozos mokazas az egyik legjobb kozossegepito ero (a masik egy kozos dolog miatt panaszkodni har har). De irtam is az elso posztban, hogy erre lehet szamos mas megoldast eszkozolni kulso mediakon, de felolem az egyik mar meglevo rendes klan klanforuman is, ha megengedik. Ott van a stickes discord, ahol szinten kerhettek kulon szobat. Csak ezert egy uj klan letrehozasa, illetve uj accountok letrehozasa nagy altalanossagban rosszat tesz az adatbazisnak/kozossegnek. Elobbi azert, mert mar most is helyet foglal, mivan ha egyszer megunjak a poent es inaktiv lesz az a par acc es klan? A masodikra legalabb megegyszer ennyi szoveget tudnek irni, igy inkabb csak annyit irok, nem veletlen, hogy eredetileg is meg volt tiltva a multizas, meg a regi forumon is.

Szerkszerk.: Nem tudom, hanyan voltatok ott, mikor MH PRO CCB voltak a nagy klanok, Fear_Lords meg eppen csirazgatott. Ne akkor mar divat volt, hogy mivel mindenki mindenki haverja akart lenni, volt mindenkinek annyi accountja, amivel minden klan tagja lehetett, aminek akart. Ebben meg a kesobbre megkomolydott jatekosok is reszt vettek, mint Mark vagy Oli. Persze nagy muri volt, de aztan voltak nagy hisztik belole. Pl alapbol akik nem vettek benne reszt folyamatosan csesztettek minket, hogy ezt a jatekot nem igy kell jatszani. Aztan ha CW volt, most eppen kinek a partjat fogtad, ha mindket klanban tag voltal? Ez ertelemszeruen feszultseget es szethuzast keltett meg ~kozeli baratok kozt is. Aztan persze az is faszagyerekseg volt, ha valaki 3 accal volt heti top, ha csak erre csinalnatok multiklant, azt en meg engednem is, mert ha legalisan van megoldva akkor szep teljesitmeny.
Long story short: Ahogy a lezerkard nem visszahozatala, ugy a multizas is a mult tapasztalatain, es jelenbeli belatasomon alapozva rossz dolog.

Szerkszerkszerk.: De mig a tapasztalataimon nem valtoztathattok, megadtam (immaron a masodik) lehetoseget, hogy a latasmodom megvaltoztassatok.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Ja értem már!
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
Ott van a stickes discord

Na azt inkább ne is mond
«1...7891011...16»