Felhasználó
|
Mekkorát fogok röhögni rajtatok, mikor holnap se lesznek meg a killjeitek. Akkor végre elhiszitek, hogy nem kamu.
Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép! "épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL |
Felhasználó
|
Ne is kapnank meg
|
Felhasználó
|
A pantiban a modik vagy a top. 10-esek vannak? Mert ha az utóbbiak akkor az is borul.
Pantiban azok vannak, akik tettek valamit a játékért. |
Felhasználó
|
Snow írta: "De ha viszont már így alakult, kérném lecserélni a kispantiba ELIT-et, egy Fight Club Akadémiára! xd " Ezt most muszály volt tudatni mindenkivel???-És szerintem ha így marad is a többi klán hamar be fog előzni titeket snowflake...A jó ebben az egészben hogy beelőztem fradit (9killel) úgyhogy most ezzel fogok rajolni Én nem akadémiás vagyok ! ...................... Figyelj a részletekre, abban van a lényeg! Mint pl hogy nem csak leelőzted Fradit, hanem hogy idézetet is loptál tőle: "Ha tiszteletet kapok, tiszteletet adok." [/quote] NEM loptam tőlle...Spontán raktam ki és ha más accountomat megnézel a neten(régebbi mint a stickman) láthatod oda is ki van ez írva.... |
Felhasználó
|
csá Sheffield vagyok
|
Felhasználó
|
ígyvan, nem csak te fogsz röhögni,
|
Felhasználó
|
Ez vicc, ugye? Ezen a fos játékon sírtok? Itt röhögök a gép előtt, hogy mi a faszt csinált már megint kléni. Kléni, jó Április 1.-jét csináltál, hallod-e.
|
Felhasználó
|
Én anyira szurorú vok ,hogy már majdnem sírók! xD
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
De még írni még mindig nem tudsz.
|
Felhasználó
|
Szerintetek megvárjam az éjfélt vagy Klénicicának reggel 8-ig van április 1-je?
Iratkozz fel: http://www.youtube.com/user/davidrossz ❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿ ♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡ ♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞ ℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪ |
Idézet