Felhasználó
|
De ha csak egy ember csinálta akkor ne hibásztasd a többit!
Ilyen bármikor előfordulhat, a többi is csinálhatott volna biztonsági mentéseket 2 hetente KAAAAAAABOOOOOOOOHHHMMMMMMMM
Mért van itt ez az ablak Ilyet én még életemben nem láttam 完全并永久免费。完全并永久免费。 |
Felhasználó
|
Fasznak ugattok bele, miközbern lófaszt se értetek hozzá? Attól, hogy valaki modi, nem feltétlen, hogy van rálátásra az adatbázisra. Klényinek is csak azért volt, mert ő csinálta az oldalt.
Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép! "épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL |
Moderátor
|
Nem csak kléni a hibás...
Ilyen bármikor előfordulhat, a többi is csinálhatott volna biztonsági mentéseket 2 hetente Moderátorként nem tudunk biztonsági mentést csinálni. Értsétek már meg... [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
Felhasználó
|
anyi elönye van hogy akik még csak most jöttek de jók most az élen lehetnek akik meg évek óta nyomják hát küzdjenek meg a tronbitorlokkal
|
Moderátor
|
anyi elönye van hogy akik még csak most jöttek de jók most az élen lehetnek akik meg évek óta nyomják hát küzdjenek meg a tronbitorlokkal
Aztán akik pár év múlva jönnek, azoknak nem lesz "esélyük". Ez azért nem így megy. [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
Felhasználó
|
imroza:Akkor aki rég játszik és pl:14. volt Most legyen 152.?
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
szerintem ez csak egy átverés. kléni egbeszélte az összes moderátorral és az adminnal, hogy ezt fogja csinálni. lássátok meg, szerintem holnapra vissza kapjátok a killeiteket.
de ebben nem vagyok olyan biztos. amit outlaw mondot a screen shot-al kapcsolatban, ha van egy képed amin vannak a bizonyíték killeid. én csak bemegyek a forrás kódokhoz és átválto a killeimet 100k-ra. csinálok egy képet és kész, de azok a killek nem maradnak úgy ha refresh-eled a géped. úgyhogy ez a "bizonyíték kép" cucc egy nagy hülyeség. I ♥ Sum 41
Only the dead have seen the end of war. Keep calm and lagg on! |
Felhasználó
|
nebbur:Legyen igazad!
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
szerintem ez csak egy átverés. kléni egbeszélte az összes moderátorral és az adminnal, hogy ezt fogja csinálni. lássátok meg, szerintem holnapra vissza kapjátok a killeiteket.
de ebben nem vagyok olyan biztos. amit outlaw mondot a screen shot-al kapcsolatban, ha van egy képed amin vannak a bizonyíték killeid. én csak bemegyek a source kódokhoz és átválto a killeimet 100k-ra. csinálok egy képet és kész, de azok a killek nem maradnak úgy ha refresh-eled a géped. úgyhogy ez a "bizonyíték kép" cucc egy nagy hülyeség. CSAK MONDOM HOGY MINDENKI ERRŐL BESZÉL MÁR VAGY MÁSFÉL NAPJA...xD |
Felhasználó
|
Sauron,Nyugi.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Idézet