Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Ez a nap is végre elérkezett! Egy kis leírás akkor:

Egyelőre még nem skinek, de egyfajta vanity/dekoráció amivel menőzni lehet, hogy Te kifarmoltad! Egyelőre ezek avatar keretek és címek, de a jövőben tervben vannak fejfedők, skinek, execute messages, illetve klanfejlesztősdi. Minden keret és cím be van sorolva ritkaság szerinti kategóriakba, illetve van pár rejtett is, ami csak akkor jenelik meg, ha már meg tudod venni. Minél ritkább, annál több cucc kell hozzá.

Hogy hogyan lehet ilyeneket szerezni? Felmentek a gyártósorra, ahol ki tudjátok bontani a zsákbamacskáitokat, illetve beváltani a heti killjeiteket nyersanyagokra. Ezekkel a nyersanyagokkal, ha a megfelelő kritériumoknak megfeleltek, vehettek kereteket és címeket. Ezeket utána a profil beállítása fülön válogathatjátok. FONTOS: Ha nem írja ki rendesen, hogy 0 nyersanyagotok van, mikor először léptek be a gyártósorra, akkor frissítsétek az oldalt. Addig ne váltsatok be semmit. Ha nem jelzi ki utána sem, írjatok nekem!

Mindent többször is teszteltem, de persze lehetnek bugok. No hajrá mindenkinek!

Szerk.: Perpillanat asszem 51 cím, és 34 keret van.
Szerkszerk.: De minden szezonnal akarok legalább 5-5 újat kiadni.
Szerkszerkszerk.: Címek, Keretek

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Ez így jól működik? http://prntscr.com/gzxhe6

Adminisztrátor
6 éve
Hmm, valami gond lesz ezzel. Majd utanajarok.

Felhasználó
6 éve
Ez így jól működik? http://prntscr.com/gzxhe6
Ja az, hogy így minusz beváltható? Ez nekem is van, és én azt csinálom, hogy először beváltom az igazi pontokat, és aztán meg azt a minusz valamennyit, mert hátha az is jó valamire, de hát ja, gondolom hogy ez nem jó, mert nálam az elején egy kis ideig működött csak úgy, hogy az igazi pontokat lehetett beváltani.
getbanner.php?n=Emerald13

Moderátor
6 éve
Proknak van pár zsákbamacskája, de be lehet váltani címekre és keretekre is?
Próbáld meg felfogni az első kommentet
Főleg a masodik bekezdést
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
6 éve
be lehet váltani címekre és keretekre is?

Kozvetlenul nem. Nyersanyagokra lehet bevaltani, amikkel (ha megfelelsz a cimhez/keretkez tartozo elokovetelmenyeknek) fel tudsz oldani dolgokat, aztan beallitani a profilodon. Az elso posztban reszletesebben le van irva.

Adminisztrátor
6 éve
Na, elvileg bugfixelve lett a cucc. Cserebe akinek van heti killje, az megint bevaltahtja, hogy egyszerubb legyen az elet mindenkinek.