«12345...7» Új üzenet

Moderátor
9 éve
Kedves Játékos Közösség!

Az elmúlt időszakban több olyan fejlesztésen esett át a játék (amit ti még nem láthattatok, a hamarosan megjelenő új verzióban lesznek benne), aminek kapcsán szeretnénk kicsit fellendíteni a játékos számát, összességében a játékkedvet.

Mint tudjátok (ha nem, akkor most már igen), van a játéknak egy facebook oldala, ez a linken elérhető: https://www.facebook.com/stickmanwarfare

Ez a hivatalos oldal, ahol a játékkal kapcsolatos híreket szeretnénk a közeljövőben a közösség felé kommunikálni, illetve más extra tartalmakat is megjelentetni.

Ez utóbbiban kérnénk a segítségeteket, hogy legyen olyan közösségi tartalom, amivel megtölthetjük a facebook csatornát. Csak pár példa, amiket szívesen látnánk:
- artwork-ök, fanart-ok
- kisebb képregények (4-6 kocka, akármilyen rajzi technikával, tetszőleges stílusban - humoros, komolyabb, ahogy tetszik)
- videók (ne csak frag, azokkal Dunát lehet rekeszteni)

Persze ezen kívül várunk minden olyan tartalmat, amit ti alkottatok, köze van a játékhoz, és úgy gondoljátok, hogy megosztható lenne a közösségi oldalon. Törekedjetek a minőségre, mert csak a legjobbak fognak kikerülni!

Bármi kérdés van ezzel kapcsolatban, itt feltehetitek. Ha van bármilyen kész munkátok, azok egyelőre (ha túl sok lesz, kap külön topikot) itt megoszthatók, kép esetén MINDENKÉPP Dropbox-on keresztül, videóból jöhet youtube és vimeo is.

Ezen kívül újranyitom a modellezős témákat, ahova mostantól kizárólag a játékba szánt, minőségi modelleket várjuk, amihez akár saját témát is nyithattok. Viszont ha nincs meg a minőség, akkor törölve lesznek, így ha csak szárnypróbálgatásokat szeretnétek postolni, azt a megfelelő topikba tegyétek.

Üdvözlettel: SMWF Team
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
9 éve
Aggaszt hogy mostanában elég rövid az a lista hogy hányan vannak játékban. Teljesen el fog felejtődni a Sticman lassan, ha ez így folytatódik. Adminoknak ki kellene valamit találni hogy újra felpörgessék, vagy közös ötletelesést kellene kezdeményezni a játékosokkal együtt.
Pedig van új verzió, új fegyverek, de valami mégis hiányzik.
A régiek lassan kikopnak, újak kevesen vannak és nem is fogja meg annyira őket a játék, a tetejébe csak lowozza őket mindenki ha fent vannak.
Sok új játékost látok aki néhány nap vagy hét után soha nem jön fel többet.... :(
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
9 éve
Nem nyugtattál meg, de van benne némi igazság.... :s
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
9 éve
ss_b208def4d78a761118a0a79ed9f9d93992d831c4.600x338.jpg?t=1410369668
cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
9 éve
Ja, a Greenlight tényleg nem rossz ötlet, bár lehet hogy már ott is eléggé telített a "piac". Viszont ha vágóhídraGreenlightra akarnátok küldeni, akkor ki kéne valami monumentálisabb fejlesztést találni (az meg ugye idő és energia).
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Moderátor
9 éve
Azért ahhoz vannak követlemények, mint pl. a steames cuccot bele kell integrálni a játékba (shift+tab). Ami pedig pascalra tuti nincs... am lehet, hogy meg lehet oldani, de ezen kívül a greenlightos dolog pénzbe is kerül
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
9 éve
Azért ahhoz vannak követlemények, mint pl. a steames cuccot bele kell integrálni a játékba (shift+tab). Ami pedig pascalra tuti nincs... am lehet, hogy meg lehet oldani, de ezen kívül a greenlightos dolog pénzbe is kerül
Viszont szerintem meg is érné...
QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ
Stickman_Warfare_2012.12.14._13-56-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=Zsolt35
Untitlsssed_1_copy.jpg

Felhasználó
9 éve
Viszont szerintem meg is érné...

Ha növeli a játékosok létszámát és a pénz is visszajön valamilyen úton, akkor valóban, mivel szerintem senki sem szeret olyanra költeni, ami nem éri meg.:D

Felhasználó
9 éve
Amiben én a legtöbb potenciált látom, az a YouTube-on való híresztelés. Elég lenne, ha egy Alexovics, vagy egy bárki, akinek van egy bizonyos számú nézője, csinálna belőle egy gameplayt, vagy egy ajánlót, és rögtön megismernék az emberek a játékot. Innentől kezdve csak egy stabil energiabefektetés kellene az érdeklődés fenntartásához, ami Hectorék előtt nem nagyon volt jelen a fejlesztés folyamatában. Vagy akár egy YouTube-os csapathoz is lehetne fordulni, mondjuk a PodKedd-hez, ahova még akár be is hívhatnak, hogy mutasd be a játékot, vagy beszélj róla valamit. Csak a megfelelő emberhez kellene fordulni a megfelelő platformon, akinek hatókörében van, és szándékában áll, hogy egy ilyen fajta magyar kezdeményezést támogasson.
"There is only one way to become champion; never fucking lose."

Moderátor
9 éve
Treb offold a magyar gondolkozásod, Heisenbergnek igaza van.
«12345...7»