Felhasználó
|
XP-s painttel, kb. negyed óra alatt elkészített Quadro skin. (Játékbeli képet nem tudok mellékelni, mivel csak alacsony beállítások mellett fut a játék.)
Legutóbb szerkesztve Yeti által ▄︻̷̿┻̿═━一 _______/""""""\___________/| |====((((((((_/#####(((((((((((((((((|====o ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D |___/ />/;"""|< Minek a suli?-.- .Matek = > mire van a számológép? .Magyar= >beszélni tudok .Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán .Biosz = állatokat fölismerem ....Angol/ Német => mire van a Google fordító meg a többi webfordító .Torna => tudok járni, ha kell még futni is .Föci =>észak, dél, kelet, nyugat .Töri = >tudom mi volt tegnap |
Moderátor
|
M4A1 Nuclear - CS:GO hoz hasonló skin
Letöltés és plusz kép: https://drive.google.com/open?id=0B7uELrVOQ_vGbVNyM0dtRWVGc1E Legutóbb szerkesztve Hector által Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
|
Ez a sima sárga kicsit egysíkúnak tűnik nekem.
Zspusonak mindig igaza van!!
¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± · ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓ » |
Moderátor
|
Igazából másoltam és nem akartam túl csicsázni, de tény vannak szebb skinek is. De ezzel is elment azért az idő.
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
|
Ha a fegyverhez igazítottad volna még szép is lehetne. Bár biztos van olyan, akinek az absztrakt formák tetszenek.
Zspusonak mindig igaza van!!
¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± · ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓ » |
Felhasználó
|
ez nem CS:go gyerekek
|
Felhasználó
|
De azért csak legyen má annak is valami élmenye akinek nem megy a gépén
|
Felhasználó
|