«12» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Neha elrepulhetne valami repulo a sziget felett, vagy valami hasonlo marhasag. Ha prok akartok lenni akkor vegigbombazza a szigetet law raketakkal.

Bar az olesert nem tudom ki kapja a pontot, elvileg minden jatekosnak adna ossze-vissza

Legutóbb szerkesztve Mákosdióó által

Mások értékelései az ötletről (15 értékelés):

Felhasználó
10 éve
Nekem tetszik! Bár amennyire mostanság aktívak a játékosok, lehet nem lenne értelme.

Felhasználó
10 éve
"Bar az olesert nem tudom ki kapja a pontot, elvileg minden jatekosnak adna ossze-vissza" - Senkinek nem adna, mert közük nincs hozzá kit bombáz le egy "bot".
Én inkább ilyen kisebb megfigyelő drónokat raknék be (amik más bolygóról jöttek), vagy néha a távolban elsuhanó űrhajókat csak úgy látványelemnek.
Elvégre ki akarná lebombázni/megfigyelni a Stick-szigetet, ha valószínűleg nincs is más (katonáskodó) civilizáció a bolygón?
flatexch2_zpsec96a7e2.gif

Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
10 éve
cornholio, a bot nem feltétlenül egy kontrollált CPU-játékos, hanem csak egy csúszó objektre gondoltam ami lawrakéta-objekteket rak le maga mögé vagy alá,és amikor leesik a játéknak valakinek pontot kel ladnia, ha megöl. Elméletileg olyankor a játékos INVALID, tehát valakinek random meg kell kapnia a pontot, pont mikor lősz egyet lawwal és kilépsz, majd megöli a rakéta a játékost.
~Mákosdió voltam, csak accbüntetés.
sastulaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

10 éve
Vagy hagyjuk az egészet a fenébe mert nincs értelme.
Zspusonak mindig igaza van!!

991790356cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
flags_1

¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± ƒƒ· ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓  » 

Felhasználó
10 éve
^true dat
+1

Felhasználó
10 éve
cornholio, a bot nem feltétlenül egy kontrollált CPU-játékos, hanem csak egy csúszó objektre gondoltam ami lawrakéta-objekteket rak le maga mögé vagy alá,és amikor leesik a játéknak valakinek pontot kel ladnia, ha megöl. Elméletileg olyankor a játékos INVALID, tehát valakinek random meg kell kapnia a pontot, pont mikor lősz egyet lawwal és kilépsz, majd megöli a rakéta a játékost.
~Mákosdió voltam, csak accbüntetés.
Ha öngyilkos vagy (pl. vízsbe ugrasz) akkor sem kap senki ponror.

Felhasználó
10 éve
Mivel olyankor magadat ölöd meg, és megvan oldva, hogy öngyilkosságért ne kapj pontot?
sastulaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
10 éve
Attól elvonatkoztatva, hogy kreténség ez a law-rakéta dobálás, ez biztos nem megoldhatatlan feladat random pontosztogatás nélkül (tudtommal a botokat is megoldották valahogy anno).
flatexch2_zpsec96a7e2.gif

Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
10 éve
zsupi jól mondja, ennek egyáltalán nincs értelme, amugy is a lawlövedék csat a techet öli, gunra ártalmatlan
«12»