«1234» Új üzenet

Felhasználó
2 éve
Hajnali fél 5 van, a sleep schedule-om rip, hamar vége a félévi szünetnek és vissza az oviba, itt a tökéletes idő írni a fórumra.

Annó 2012 nyarán Gepárd haverom mutatta meg a játékot, nem annyira érdekelt bár előbb-utóbb felnéztem a játékba és elnyerte a 7 éves gyerek figyelmem. Eleinte csak player-ként játszottám majd később Gepárd oda adta az accountját és már azon elkezdtem magam megszégyeníteni. Mivel 7 éves voltam, nem nagyon kedveltek de még így is szerettem játszani és játszottam is 2015-ig aztán sajnos nem nagyon történt sok minden a játékkal így abbahagytam.

Fast forward to 2019
Szar CS:GO meccs után Gepárd-al úgy döntöttünk, hogy felnézünk ide és láttük, hogy 2015 óta van valami mozgolódás, bár kicsi, ismét játszottunk egy ideig aztán kisebb drámák miatt abbahagytuk (rip az a "poénos" 14 éves puja humorral rendelkező klán).

Fast forward to 2023
Itt ülök hajnali 4:49-kor és írom ezt a szép regényt mert sokat ér nekem ez a gyerekkori relikvia. Hozzá teszem, hogy magyar anyanyelvű vagyok de Stickmanon tanultam magyarul olvasni meg írni, mivel általánosba ukrán iskolába jártam (köszi stickman).

Most megint aktivizálódtam és tökre jól érzem magam ebbe a közösségbe (már aki maradt belőle). Félelmetes és homályos lehet a jövő de a stickmant soha nem felejtem el.

Legutóbb szerkesztve virginguy által

giphy.gif

Felhasználó
2 éve
Hajnali fél 5 van, a sleep schedule-om rip, hamar vége a félévi szünetnek és vissza az oviba, itt a tökéletes idő írni a fórumra.

Annó 2012 nyarán Gepárd haverom mutatta meg a játékot, nem annyira érdekelt bár előbb-utóbb felnéztem a játékba és elnyerte a 7 éves gyerek figyelmem. Eleinte csak player-ként játszottám majd később Gepárd oda adta az accountját és már azon elkezdtem magam megszégyeníteni. Mivel 7 éves voltam, nem nagyon kedveltek de még így is szerettem játszani és játszottam is 2015-ig aztán sajnos nem nagyon történt sok minden a játékkal így abbahagytam.

Fast forward to 2019
Szar CS:GO meccs után Gepárd-al úgy döntöttünk, hogy felnézünk ide és láttük, hogy 2015 óta van valami mozgolódás, bár kicsi, ismét játszottunk egy ideig aztán kisebb drámák miatt abbahagytuk (rip az a "poénos" 14 éves puja humorral rendelkező klán).

Fast forward to 2023
Itt ülök hajnali 4:49-kor és írom ezt a szép regényt mert sokat ér nekem ez a gyerekkori relikvia. Hozzá teszem, hogy magyar anyanyelvű vagyok de Stickmanon tanultam magyarul olvasni meg írni, mivel általánosba ukrán iskolába jártam (köszi stickman).

Most megint aktivizálódtam és tökre jól érzem magam ebbe a közösségbe (már aki maradt belőle). Félelmetes és homályos lehet a jövő de a stickmant soha nem felejtem el.
I made a legend
balls

Felhasználó
1 éve
Sziasztok. Sokan ismertek, és szerintem én is kb mindenkit aki számít. A játék megismerése az nekem is valahogy 2010 körül sulis gépen, majd otthon is letöltöttem mint ahogy mindannyian.

Igazából egy közösség tagjának éreztem magam itt. Igaz voltak rivális klánok egymással mint ahogy előttem is mondták, az EHA -s klánnal nem igen jöttünk ki jól…Bár utólag visszagondolva ennyi év után, annyira súlytalan dolgokon ment a harc, amit már így 26 éves fejjel inkább csak megmosolygok. Főleg úgy, hogy 1-2 taggal tőlük egyébként mai napig stickes facebook csoportba küldjük egymásnak a f*szságokat :) szoval nincs harag senkivel
(kivéve swat danykát, mert őt utálom mint a szart, mivel kilépett az elitből azokhoz a csicskákhoz xd<3)

Viccet félretéve, sok barátot szereztem itt, és a gyermekkorom egy meghatározó játéka volt.
Köszönöm mindenkinek! ~Air

Legutóbb szerkesztve aironstone által

Elöl megy a ponty, utána a pisztráng, a reményhal meg utoljára ;)
lc8szio1lsyb0nf67h.jpg
getbanner.php?n=aironstone

Elit
21 órája
Itt vagyok 2026.01.01-én és kedvet kaptam, hogy én is írjak ebbe a topicba :D

Visszatekintésem 2009-től kezdődhet, ekkor mutatta meg a játékot egy jóbarátom, és főleg nála is játszottunk, mert az én gépem nehezen bírta. Amikor elbírta eldöntöttem, hogy regisztrálok, és innentől kezdve nem volt megállás :D Olyannyira megtetszett a játék, hogy konkrétan fanatikussá váltam, és sok időt és energiát fektettem abba, hogy megtanuljam milyen fegyverrel hogyan érdemes érvényesülni. Minél több időt töltöttem itt, annál többen ismertetek meg, egy idő után kaptam elismerő szavakat is a játéktudásomra, és ekkor éreztem azt is, hogy lehet érdemes lenne klánban működnöm. Itt még nagy klánokról álmodni sem lehetett merni, szinte csak pár hónapja játszottam, túl voltam 1-2 nevenincs klánon amiben nem találtam meg a helyem, de tettem egy próbát a -|H.S.P.C|-be, és bakker sikerült :D Ez adott egy nagy löketet, és tényleg nagyon szerettem az időmet itt tölteni, szerettem volna én is nagy és elismert lenni :D Később csatlakoztam több nagyobb klánhoz, (-PRO-), -MH-, Beton, WoN illetve én voltam az alapítój az [AIM]-nak, amire utólag is kibaszott büszke vagyok, azt gondolom abszolút a top játékosokat sikerült összetenni benne, nagyon szerettem a közösséget is ami benne volt, éshogy mindenki annyira jól nyomta, hogy a név már-már szinte tényleg kötelezett minket :D Nyilván kaptunk rengeteg hatet és vádat, cw-ket sem vállaltak ellenünk, de nagyon kevés gyenge láncszem kivételével mindenki hű volt hozzá. Részt vettem a 2012-es élő bajnokásgon, ahol 5. lettem, és ez egy hatalmas élmény volt akkor :D
Szociális pályafutásom is elég eseménydúsra sikeredett itt, pár év után moderátori rangot kaptam, ami alapjaiban véve egy hatalmas megtiszteltetés volt, de egy ugyan ekkora teherré is tudott átalakulni. Így utólag visszagondolva megosztó személyiség lehettem, nem örült ennek mindenki feltétlenül, sokan pedig innenstől kezdve próbáltak kihasználni, ekkor azért még sokan itt jártunk, én is gyerek voltam, néha döntöttem ezért helytelenül is, de abszolút tiszta a lelkiismeretem, mert sokáig, és sokszor javarészt egyedül moderáltam ingame meg oldalon is. Egy kilátástalanabb napon írtam Bani YT videója alá, aki visszatért ide, ez az elején jól esett, hogy megtörtént mert szívesen foglalkozott a játékkal, később a fejlesztője is lett, és kvázi itt is dőlt romba minden :D
Akkor Bani túl nagy teret adott olyan személyeknek, akiknek nem feltétlen kellett volna, ekkor szépen lassan közutált személlyé váltam, mert ugyan azt a rendet és szabályokat szerettem volna tartani, mint előtte és ez semmilyen formában sem volt csitítva, sőt! Talán ha durván akarunk fogalmazni, egy páran szép kis karaktergyilkosságot követtek el ellenem amit természetesen én sem tudtam kezelni, de hát persze ez is egy fő céljuk volt :D Utólag ezt is visszanéztem, már amik maradtak belőle, nyilván én sem vagyok kifogástalan, de tisztán látszik a (kb) 1v5 fightok itt fórumon, illetve discordon az eszméletlen szánalmas poénok velem, a videóim beküldözgetése vicc tárgyaként, meg a dedós mémelésem utólag sem esnek jól, mert azt gondolom nem érdemeltem meg, és ezt a rangom bánta. Most már inkább csak nevetni tudok rajta, hogy 55andris ki tudta verni aznap arra, hogy mennyi büntipontot oszthatott nekem, szityike évek múlva is lelkisérült volt még, és a nem valid dolgokkal való vagdalózása még nevetségesebbé tette, és remélem a semmirekellő csiripelő kismadarak is azt érezhették velem szemben, hogy győztek :D
Kb. 7 évre rá vettem egy gamer laptopot, és eszembe jutott a játék. Regisztáltam egy új profilt, mert a régi számomra "halott". Kerestem a lehetőségeket hogyan lehetne feljárkálni, mert akkor is már ugyan ilyen állapotok voltak, mint most. Minden üres.
Szerencsémre maradtak még itt, ezért újra adtam egy esélyt a klánosdinak is, bár már tudtam, hogy nincs semmi lényege, egy ideig tök jól elszórakoztam a SEC-ben, de végül saját meglepetésemre is az [FC]ben kötöttem ki. Ha valaki kicsit is emlékszik, tudja, hogy anno főellenségem volt bárki aki ELIT vagy FC-s volt. Felnőttként pedig egy nagyon gazdagító élmény volt, hogy amúgy ezek a srácok, akikkel évekig beefeltük egymást jól fogadták a jelentkezésem, nem ragadtak le a múltban és szívesen befogadtak, éppen ezért volt pluszban jó érzés, hogy a Top1-re kockulhattuk magunkat 2025-ben! ;D
Még mindig szeretek felnézni az oldalra, felmenni valakivel akár egy kicsit is játszani. Már nem hajt a beef, hogy rendet tartsak, csak game & fun. Sokat tanulhattam magamról is, rólatok is, szereztem azért tényleges barátokat is szóval összességében csak hálás tudok lenni, hogy ennyi emlék köt ide, éshogy még létezik.
Kung
getbanner.php?n=Supreme
«1234»