Felhasználó
![]() |
1.6 > go
Ba dum tSsssshhhh.
|
Moderátor
![]() |
Hazuccc. :c
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Moderátor
![]() |
1.6 > go
|
Felhasználó
![]() |
DBZ ESF > CS 1.6
Zspusonak sosincs igaza!
![]() |
Moderátor
![]() |
U wot m8? [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Moderátor
![]() |
2.8 óta a részecske beállítás elvileg befolyásolja az eső részecskék mennyiségét is. Tekerd le, hátha segít.
leírták hogy nincs menüjük, akkor mit tekerjenek le? ![]() |
Moderátor
![]() |
![]() Legutóbb szerkesztve Doxxy által |
Moderátor
![]() |
Erről eszembe jutott ez:
[17:08:28] <[HUN]Hepinyuijor> itt Nyál Géza. vannak itt tökös csajok? [17:08:38] <[•M€†al•]GhostGirl™> van há [17:08:41] <[•M€†al•]GhostGirl™> bekapod? [17:08:46] <[HUN]Hepinyuijor> jesszus [17:08:54] <[HUN]Hepinyuijor> nem ennyire tökösre gondoltam [17:08:59] <[HUN]nokomment> lol |
Felhasználó
|
Feljöttem erre a szar oldalra, és rájöttem, hogy kléni még mindig köcsög. Köszönöm.
Néha semmi sem változik :PPP Kléni tud ám jó fej is lenni. Régebben 1 évvel ezelőtt olyan jó sztorit írt ,hogy csak röhögtem rajta mint egy bakkecske. Lehánytam a monitort Wotozás közbe... Szerintetek pajszer vagy a biokill a hatásosabb a javitásra? ![]() Legutóbb szerkesztve Killer_man által Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.
|
Felhasználó
|
Nem gondolod, hogy a seggnyalás összefügg a hányással?
Stwebono én nem nyalok segget ![]() ![]() Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.
|
Idézet