Felhasználó
|
ide írhatunk a zene kapcs. :
hasonlísd össze az eredetit és az én szerzeményemet: stickman belehalok Kicsikét szűk nekem a stickmen Hisz engem mindig lenéznek Nem látom tisztán az 1000 killemet Ebbe lehet hogy életem veszthetem. Félig feltöltődött quad a kezemben Ha úgy tartja kedvem vele szét löhetlek Szólj rám,ha egyszer véletlen Nem lennék helyesírásképtelen. Volt amikor azt hittem,hogy nincs ami megállit Haviba megcsinálok 3000-4000 killt De megbecsülöm már hiszen hamar el illan a gyönyör Mégha véletlen itt ötvenezret ölök. Felismertem már és nem bántam meg a hibáim Hisz annyi értelme lenne mint a klánjaim Úszom az árral és hiába látom:messze a killem Az éjleple alatt én csak erre verem. Eddig se adtam fel a killelést ez után se fogom. Akkor se ha klénitől becsúszik egy pofon. Míg a szívembe bármi lesz ha sírni lesz is okom Mindig ott lesz a quad és a lowkodás Kicsikét szűk nekem a stickmen Hisz engem mindig lenéznek Nem látom tisztán az 1000 killem Ebbe életemet is veszthettem. eredeti: katt rá: http://www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|
ez jó volt de azé ne csinálj klippet és rakd fel a youtube ra
kléni hülye
|
Felhasználó
|
Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|