Felhasználó
|
ide jöhetnek a viccek:
Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|
www.nemkutya.com
A moziban épp elkezdődik a film, amikor a sor közepén egy szőke nő feláll, és sűrű bocsánatkérések közepette elkezd kievickélni a sorból. Az egyik néző megkérdi tőle: - Mi az, miért megy ki, most kezdődik a film! - Mert pont az előbb mondták be, hogy kapcsoljuk ki a mobiltelefonokat, én meg az enyémet kint hagytam a kocsiban. Legutóbb szerkesztve ek által. Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|
Mi az, 3 feje van és 7 nyaka ?
??? Hétfejű sárkány a mese végén . |
Felhasználó
|
- Mit csinál a cigány, ha találkozik a terminátorral?
- ??? - Eladja színesfémnek! - Hogyan ismerjük fel a szőke iskoláslányt? - ??? - Amikor a tanár letörli a táblát, a lány kiradírozza a füzetét. Egy ember megunja, hogy rendszeresen feltörik a lakását, ezért úgy dönt, hogy egy cédulát akaszt a kilincsre, melyen a következő szöveg áll: - "Tisztelt betörő úr! Szíveskedjen a továbbiakban megkímélni attól, hogy ajtómat rendszeresen megrongálja. Kulcs a lábtörlő alatt." Két skinhead megy az utcán. Szembe megy velük két cigány. Az egyik skinhead azt mondja a másiknak: - Dobjunk fel egy pénzt, ha fej akkor szétverjük őket, ha írás akkor össze! Egy rablónak a buszmegállóban megtetszik egy apáca. Odamegy hozzá, és ezt kédezi: - Te nagyon tetszel nekem, nem tudnálak-e magamévá tenni? Az apáca így felel: - Sajnálom, de én az Istennek élek, hogyha majd eljön Jézus Krisztus, akkor az övé leszek. Ezután az apáca felszáll a buszra. A rabló utána megy, és megkérdezi a buszsofőrt: - Nem tudja, hogy tudnám magamévá tenni az apácát? Így felel a buszsofőr: - Minden reggel 6-kor a temetőben imádkozik, hogy Jézus Krisztus jöjjön el. Öltözzön be Jézus Krisztusnak! Úgy is tesz a rabló. Az apáca valóban ott imádkozik. Így szól a rabló: - Én vagyok Jézus Krisztus, azért jöttem, hogy magamévá tegyelek. Az apáca bele is egyezik, csak az volt a kérése, hogy hátulról csinálják. Végeztek, és ezt mondta Jézus Krisztus, vagyis a rabló: - Hehe, én a rabló vagyok a buszmegállóból!!! - Hehe, én meg a buszsofőr vagyok a buszról!!! Legutóbb szerkesztve ek által. Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|
A MAGYAR NYELV SZÉPSÉGE Tudod -e ki , hogy hal meg ? A tűzoltó elég gyorsan , Az aratóért jön a kaszás , A házmester beadja a kulcsot , A molnárt felőrli az élete, A szabónak elszakad élete fonala , A pék megeszi kenyere javát , A búvár örökre álomba merül , Az órásnak üt utolsó órája. |
Felhasználó
|
Találkozik az olasz és az ukrán maffiavezér. Kérdezi az olasz az ukránt:
- Van négyemeletes házad? - Nincs! - Akkor te nem is vagy igazi maffiózó! Ismét érdeklődik az olasz: - Van fekete limuzinod? - Nincs! - Akkor te nem is vagy igazi maffiózó! Újabb kérdés: - És van ujjnyi vastag arany nyakláncod? - Nincs! - Akkor te nem is vagy igazi maffiózó! Erre nagyon mérges lesz az ukrán. Hazamegy, kiadja a parancsokat: - A hat emeletből kettőt lerobbantani, a helikoptereket eladni, a kutyáról meg vegyétek le a láncot, mától én fogom hordani! Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|
Mért mászik fel a kurva a villanyoszlopra?
??????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????? Hogy meg b***a az áram!!!! |
Felhasználó
|
5 meg 5 10 nem a 10 meg 5-öt kérdeztem
ezt mondja a részeg tanár az elsősnek kléni hülye
|
Felhasználó
|
Kevés munkát, sok killt. [S.Y.N.]
|
Felhasználó
|
Egervári felkelti a feleségét mondja 9!!9 van drágám kellj fel erre a feleség mi a fax kaptunk még1et?xD
aki érti érti aki nem nem |
Idézet