Adminisztrátor
|
Darknesss csak seggbe tud rakni és hasonló finomságok, bár ezt ő sem akarja megtenni. Szóval Béla azaz Jolán ami egyenértékű azzal a szóval ami N-el kezdődik és nincs vége.
Érthető voltam? Kiegészítés: Ha nem vagyok itt és jelentkezik valaki kérdezzétek meg hogy leszopna-e. Ha nem akkor automatikusan nemet adok neki. Hat sajnos be lett iktatva, hogy normalisan kell megindokolni a nem adast. Ha nem vagy itt, azt ugy vesszuk, hogy NEM VAGY ITT. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
Idézet:
Hat sajnos be lett iktatva, hogy normalisan kell megindokolni a nem adast. Ha nem vagy itt, azt ugy vesszuk, hogy NEM VAGY ITT.
Ennyi. Amúgy Négerrel most mi van? |
Adminisztrátor
|
Azt varjuk, hogy Gaara kiossza a jogokat, es fel tudjuk venni. Legalabbis en ugytudom.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Felhasználó
|
Hat sajnos be lett iktatva, hogy normalisan kell megindokolni a nem adast. Ha nem vagy itt, azt ugy vesszuk, hogy NEM VAGY ITT.
Egyébként Négerre NEM, mert Barcelona drukker, Curtist szereti és több nagyklánból is kitették már. Normális indoklás? Pipa! Ide mit kell írni?
|
Felhasználó
|
Egyedül csak az E-ből raktak ki inaktívság miatt..
Mert tán te Reálos vagy ? |
Felhasználó
|
Egy az egyben utálom a klubfocit.
Ide mit kell írni?
|
Felhasználó
|
Nos akkor ki/kik is a tényleges jelentkezők és azok akikre "igen"-t mondtatok?
|
Adminisztrátor
|
Neger* a.k.a. csupasz.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Felhasználó
|
na asszongya
négert meghívtam a.k.a. -re ha rákeresek semmit nem dob, meg szerintem csupasz neve után nincs egy alsó kötőjel? igy: csupasz_ ? |
Adminisztrátor
|
a.k.a = As kown as
Magyarul Neger* mas neven csupasz. Mivel Neger* anno csupasz neven tolta, meg az en idomben. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Idézet