«1...7778798081...92»

Adminisztrátor
11 éve
kevés killszám életembe nemhallotam róla vagyis hogy jó player lenne.
nem szimpi.kb ennyi

Talan lemaradtal rola, de le lettek nullazva a killek. Also, en biztositalak, hogy jo player, mert ha nem csal a memoriam egyike volta jo M82-seknek meg jo regen.
Hiába ismertél amikor jelentkeztem, de ha én így jelentkeztem volna hogy csak elszórakozom akkor nem lennék itt.:P
Írja le amit egy normális jelentkezésbe kell mert az előttem lévők se tudják hogy ki ő, akkor így nem is fogják megtudni.:P

Az igazat megvallva en sem irnak ennel szebb jelentkezest. De ha te leirsz egy formulat, ami szerinted megfelelo, es sokban kulonbozik csupaszetol, akkor elfogadom ezt az ervet is.

Felhasználó
11 éve
Innen onnan kellet össze csipegetnem az infókat róla, ahogy haladtam egyre előrébb ide a 97-es oldalig, nem tudta csak egyszerűen az első felszólítás után újrakezdeni a mondanivalóját, inkább el el szórta a hiányzó adatait és más honlapokra küldözgetett minket hogy lássuk ki is ő.
Ha már arra nem képes hogy megtiszteljen minket egy oan jelentkezéssel ahol minden egy helyen van, csakhogy ne má nekünk keljen utána koslatni mindenhova hogy megtudjuk ki ő akkor bocs, de Nem.!

Így jó lesz banni?.. :)

Felhasználó
11 éve
Ismerlek Néger, normális vagy. :)
De mivel ez a jelentkezés a minimumot nem üti meg így sajnos nem adok igent. Olvass vissza pár jelentkezést vagy akár más fórumokról (persze azokét akiket felvettünk/felvettek) és hasonlísd össze a tieddel. Ha írsz egy újat amibe benne van aminek kell, és úgy gondolod, hogy hasonló a tied egy felvett tagéhoz akkor igent adok. De sajnos az hogy ismerlek önmagába nem elég, ezért tartózkodom egyenlőre.

Legutóbb szerkesztve fucktard által.


Felhasználó
11 éve
Bocs,de rasszista vagyok :/

Adminisztrátor
11 éve
Bocs,de rasszista vagyok :/

Denied.

Felhasználó
11 éve
4 kerbe laksz? :P
Én is. :D
Hát játékba szoktalak látni amikor még én is fent voltam, igazából nincs bajom veled, és nem láttalak még olyat csinálni a játékba ami miatt most nem adhatnék. Az nem tetszett, hogy a klánunkat lemásoltad úgy ahogy, de ez nem akkora tragédia mivel nem maradt hosszú távon, és mert kiüti az hogy újpesten laksz:D
Tehát igen. :)
De javaslom az 1 hónap próbaidőt, ha úgy dönt a többség, ahogy....:)

Legutóbb szerkesztve fucktard által.


Felhasználó
11 éve
Akkor újból szeretném kezdeni !

Üdvözöllek Kedves (-PRO-) tagok !

Daninak hívnak, 15. életévemet taposom Szolnokon. Mint már tudjátok 2009-ben kezdtem játszani a stickman el ugyhogy nem vagyok "újonc". Nullázás elött 34.000 killem volt. Régi nevem csupasz, de már ezeket is tudjátok. Sajnos volt olyan is, hogy több hónapot is kihagytam, mint például a legutóbb.. De az oldalon mindig aktív voltam/leszek. Hétköznap nem tudok olyan sokat játszani. De péntektől-vasárnapig elég sok időm van játszani. Mint már írtam,hogy nem volt sok klánom ha jól emlékszem akkor 3. ebből csak az egyiket hagytam ott(FC) az egyik megszűnt(FP) a mádikból kidobtak(E) inaktivság miatt. A klánból ismerem Zak-ot,PIZZADOX-ot és Banán-t. Egyáltalán nem zavar az inaktívság. Meg a CW-zést se erőltettem..meg vagyok nélküle.

Szeretek focizni, kedvenc csapatom a Barcelona. Kedvenc filmem a Warrior és a Felaldozhatok. Zenei téren szerintem Curtis Blr a legjobbak, de amúgy minden zenét meghallgatok.

Azért szeretnék bekerülni a klánba, mert nagyon jó fej társaságnak tűnik és persze van is egy-két ismerős is. Meg szeretnék egy ugy mond veterán klánba lenni. Ahol nincsenek klán vándorok stb.

Email:danikaa97@gmail.com
Skype:újat kell majd csinálnom !

Üdvözlettel: Dani


(Ui: Zotee: amúgy én is ! Szebb jövőt ! )

Felhasználó
11 éve
Mivel ez értékelhetőbb, ezért már adok egy igent. :)

Felhasználó
11 éve
Tartózkodom-----) Igen :) ^^

Felhasználó
11 éve
A jószivem visz a sirba legyen igen :D
«1...7778798081...92»