«1...6970717273...92»

Felhasználó
11 éve
Mindenki elutasítva. Sírni a sarokban szabad.
Ide mit kell írni?

Felhasználó
11 éve
Csak szeretném veletek tudatni, hogy egy hét alatt nemhogy 10ezer, de még csak tíz killt sem tudok összeszedni, tehát rám ne számítsatok. :)
(A törzsnek majd vígaszul küldök kannást, remélem így kompenzálhatom a lelkisérelmeteket.)

Felhasználó
11 éve
Mélyen tisztelt Professional klántagok!

Úgy döntöttem leadom hozzátok a tartalmas és lényegretörő jelentkezésemet. El is kezdem.

Magamról egy pár sor: Lubai Ádámnak hívnak 15 éves vagyok Budapesten élem mindennapjaimat. A Hild József Általános Iskola tanulója vagyok,nem mellesleg az egyik legjobb. Sok versenyen voltam és fényes eredményeket értem el de félreértés ne essék, nem vagyok kocka. Már kicsi korom óta tollasozok ebben már több európa bajnokságot (junior) nyertem. Szeretek AC/DC-t hallgatni , de bármilyen zenét meghallgatok de nem vagyok egy kuka ami gyűjti a mai szarokat. Nagy filmrajongó vagyok sok poszter és nem egy autogram ékesíti szobámat. Hát dióhéjban ennyit magamról.

A játékbeli önmagamról: A játékot 1 éve kezdtem el és 20 ezer killig jutottam. Itt abbahagytam mivel kicsit már untam , más elfoglaltság után néztem. De most visszatértem hosszas (7 hónapos kihagyás után) és úgy döntöttem újra játszok. Mikor visszatértem láttam,hogy a killek eltűntek de ez nem érdekelt. A moderátorok is emberek szóval nem érdemlik meg a bánásmódot amit velük szemben tanúsít sok játékos. Nem volt egyetlen klánom se,de viszont ma jelentkeztem a [TIM]-be ezt nyíltan felvállalom. Ide nem azért jelentkezek mert minden nap máshova akarom beadni a jelentkezésemet. Lehet,hogy páran még emlékeztek arra,hogy régebben is jelentkeztem de azóta megváltoztam. A klánbelieknek nem adtam okot arra,hogy utáljanak remélem ezzel ti is így vagytok. A játékban moderálom magam,ez azt takarja,hogy nem laggerezek szidom a játékostársaimat. Remélem a jelentkezés elnyeri tetszéseteket. Köszönöm a figyelmeteket.

Skype: lubaiadam
Facebook: Ha szükséges megadom.

További jó játékot és kellemes pár nap nyári szünetet.

Legutóbb szerkesztve Superadam99 által.


Felhasználó
11 éve
Bocsesz elírtam.

Felhasználó
11 éve
ELUTASÍTVA!
Ide mit kell írni?

Felhasználó
11 éve
Sza*t van elutasítva. Még megvárjuk a többieket!
Amúgy tőlem jöhetsz.

Felhasználó
11 éve
elutasitvamehetsz pápá adiosz.
erröl avn szó :D

Felhasználó
11 éve
Mindenkinek nem :)

Felhasználó
11 éve
Mélyen Tisztelt Professional tagok!
Pár napos gondolkodás után eldöntöttem, hogy hozzátok adom le a jelentkezésemet. Anno egyszer már próbáltam csatlakozni, ám a végleges döntés kimondása előtt visszamondtam. Ennek személyes okai voltak, de már felnőttem az esetleges csalódáshoz, szóval vállalom a kockázatot. De hagyjuk a múltat. Azért vagyok itt hogy újrakezdjem.
Először is, egy kis bevezető, miért is szeretnék a közösség aktív tagja lenni. Mint láthatjuk, sok "húdemenő" klán alapul nap mint nap, de pár hetes rajoskodás után megszűnnek. A Professional egy régi klán, ami sosem "lowult" el, és ezért mélységesen tisztelem. Én nem tartom magam lownak. Nam anyázok, nem sírtam amikor nullázták a killeket, és nem mondom hogy "la99", "hátba" és egyéb elmés megjegyzések. A játékot a reaktor felrobbanása után kezdtem, azóta voltak kihagyásaim technikai okok miatt, de jelenleg aktívan játszom és ha épp klánban vagyok, rendszeresen követem a klánfórumot. Egyébként a bátyám által találtam a stickmanre. Az első illető akivel egyáltalán kapcsolatot ápoltam, =ISTEN= volt. Tudtommal nem regisztrált át az új rendszerbe, azóta se hallottam hírét. Ami talán fontos lehet, hogy képes vagyok értelmesen kommunikálni, és alsó osztályban megtanítottak a helyesírás fortélyaira. 1v1re és 2v2re ha módomban áll, kapható vagyok. Szóval teszteljetek kedvetek szerint:)
Általános információk: (Hogy könnyebb legyen a kedves tagoknak, pontokban vázolom)
Kor: 16 év.
Nem: nő (de ez elhanyagolható információ. Ugyanúgy ütöm a billentyűzetet mint ti:) )
Lakhely: Budapest
Elérhetőség: szkájpot rendszeresen használom, ugyanúgy az msnt is.Felvétel esetén közlöm privátban a címemet.

LadyKiller voltam,
Sziasztok:)

Felhasználó
11 éve
Lady-> Igen! :)
«1...6970717273...92»