«1...5556575859...92»

Felhasználó
11 éve
Sziasztok! Szeretnék bekerülni ebbe a klánba.

Teljes nevem:Varró Bence
Korom:12
Születtem:2000-07-17
Lakhely: Budapest

Nem vagyok valami profi játékos de azért jó vagyok. Napi killeim 100 fölött. Heti killeim 800 fölött szokott lenni.Volt már eddig pár klánom de ebbe nagyon szeretnék bekerülki.

Sziasztok! Teljes nevem: Varró Bence. Budapesten lakom a 15.kerületben,Kőrakás park 23. számú házban a 3. emeleten. Facebookom az van. Skype:nincs, YouTube:nincs. 3 hónapja kezdtem el stickmanezni.Akkoriban még nagyon béna voltam. De mostanában eléggé jó vagyok.Jelenleg 4982 killem van,814. vagyok a toblistában.Eddig két klánba voltam azok nem voltak olyan kiemelkedőek de jók voltak.A legelső a [M-E-P] volt,azaz Magyar Elit Partizánok.Ez a klán 28. volt a toplistában. A második a [D-A-F] volt,azaz a Delta Force.Ez a klán valamennyivel jobb volt, 18. helyet ért el a toplistában.És még volt a GoldenEye amiben csak két-három napot voltam tag. És most ez lesz a negyedik. Ja és korom:11 . Megszülettem 2000.07.17.-én. Na ennyit rólam. Nagyon szeretek a Stickmannel játszani. Szevasztok!

Adminisztrátor
11 éve
Korom:12

nem.

Felhasználó
11 éve
És most ez lesz a negyedik.
Miből gondolod, hogy bekerülsz?
Nem
Fuck the World, fack to all.!
Warning :D
134183011189596295.gif

Felhasználó
11 éve
MINDENKI NEM.
Ide mit kell írni?

Felhasználó
11 éve
DARKI IS NEM.

Felhasználó
11 éve
Mindenki nem.

Felhasználó
11 éve
Tisztelt (-PRO-)
Leadnám hozzátok a jelenkezésemet.
A nevem Bon Gergely 14 éves vagyok Gödön élek.
Kiskoromtól fogva szerettem a focit, nézni és eggyaránt élek is a sporttal. Közel 1 évig rúgtam a bőrt, miután abbahagytam. Ezután elmentem kajakozni már 3 éve űzöm, csak egy sérülés miatt kihagytam ezt az évet, hobbiból focizok még és bringázok haverokkal. Zenéket pörgősebb, legfőképp a dubstep számokat halgatok. Mivel szeretem a katonás dolgokat, ezért CoD 1-2-3-4 multikkal játszottam.
A suliban 3-4-es átlagom lehet, azaz nem vagyok a legrosszabb tanuló. Kedvenc tantárgyaim : Földrajz és a informatika. Szerintem ezekből is meglehet jól élni .
A gépen ritkán MuOnline-ozok .
A stickmanes rész következik.
Ezt rövidebbre próbálom írni.
2010 Decemberében kezdtem el játszani, ez még nagyon a kezdetekkor volt. Szabi11 barátom mutatta meg a játékot. Mivel akkor még csak boni11 néven voltam és nem vettem komolyan játékot ezért itthagytam pár hónapig, ienkor kezdtem el MuOnlinozni ezzel nyomultam 2011 februárjáig. Már nem nagyon érdekelt a játék így abbahagytam a játékot 2011-be, és elkezdtem stickmanazni spro11 néven. Nem volt klánom, talán egy pár napos egytagú (talán kettő) "csapatban" voltam, mikor első főbb klánba beléptem a [FCA]-ba. Célom volt felkerülni FC-be ,de már az a mult volt.. A múltról ennyit. 2012...megújult játék, új fegyverek, csupa új ember. Újrakezdtem ezen a néven. Elég zárkózott voltam, mivel csak pár ember volt, akit ismertem.Utána elkezdtem ismerkedni és lett pár barátom. Például: Atintor,Zak, vagy mondjuk xXDarkDragon . Zak és xXDarkDragon ekkor PRO-sok voltak, és az akkori álmom az volt, így elhamarkodva jelentkeztem közéjük, ami nem jött össze. Viszont nyertem. Sok-sok önbizalmat, újra megpróbálkoztam, [E] és [FC]-vel amivel nem jártam sikerrel. Ekkor már sokan jelölgettek barátnak és elkezdtem ismerkedni még jobban. A 1 hónapos Elit-A tagságom után már nem nagyon tetszett a dolog. Utána Atintoral megalapítottuk a TDB-t. Már kezdtem inaktívabb lenni, mikor újra aktívabb vagyok.
Azóta ott vagyok, de ahogy megláttam, hogy van felvétel, azonnal elkezdtem írni ezt. Már rég kiszemeltem ezt a klánt mert nagyon bejött nekem jó társaságnak néztem.

Elérhetőségeim:
skype: töröltem majd lessz.
e-mail: bonixd@citromail.hu
Facebook : Bon Geri

Itt fejezném be jelentkezésem sorait.
További szép napot kívánok!

Tisztelettel: Son



Felhasználó
11 éve
Tisztelt Honvédek!
Bár nem sok, sőt semmi esélyem sincsen a bekerüléshez, de megpróbálnám a dolgot, végülis, ha optimista szemmel nézem, akkor 50% esélyem van is rá.Na, nem terelem a szót, magammal kezdem.

A nevem Farkas Péter. 15 éves vagyok, január 25-én születtem(97'). Kiskoromtól fogva szerettem a focit, nem nézni, azt nagyon nem. Közel 8 évig rúgtam a bőrt, miután a szüleim(sajnos szó nélkül) beirattak sportúszni, amit az első év után otthagytam, mivel nem bírtam. Ezután kosaraztam a haverokkal, talán 2-3 évig. Ekkor szerettem meg a pörgősebb, legfőképp a dubstep számokat, abból is Borgore, Skrillex, ilyesmiket. 14 évesen elmentem paintballozni az unokatestvéreimmel Debrecenbe, ahol 'felvilágosítottak' arról, hogy van egy airsoft csapatuk, és hogy mi az, mit jelent, hogy kell játszani, stb...egyszóval elmagyarázták. Mivel szeretem a katonás' dolgokat, ezért erre rá nemsokkal vettem is egy G36C fegyvert, ami nagyon bejött. Ez a sportág, amit mostanában űzök. Talán a biciklizés is, de az nem annyira, mivel hétköznap nem nagyon van időm az iskola miatt.
A suliban 4,1-4,4-es átlagom lehet, azaz nem vagyok a legrosszabb tanuló, viszont a tesit úúútálom'(nem azért, mert nem szeretek mozogni, pont, hogy szeretek, de nem tesizünk, hanem még azt is tanuljuk Oo).
A gépen black ops-ozok, nagyon ritkán minecraftozok, konzolon battlefield, és Assassin's creedezek.
A stickmanes rész következik. Ezt rövidebbre próbálom írni.
2007 novemberében kezdtem el játszani, ez még nagyon a kezdetekkor volt. Talán a nővérem mutathatta a játékot, már nem is nagyon emlékszem rá. Mivel akkor túlsúlyos voltam(kb. 8-9 kg plusszal) az xxl nevet adtam magamnak, ezzel nyomultam 2009-ig, amikor counter-strikeozni kezdtem(metalizer25), így abbahagyva a játékot 2012-ig. Nem volt klánom, talán egy pár napos egytagú(talán kettő) "csapatban" voltam, az a NAZ és a Nevem volt. Cél semmi, csak a fun... A múltról ennyit. 2012...megújult játék, új fegyverek, csupa új ember. Újrakezdtem. Most jött a Tanonc karakterem. Elég zárkózott voltam, mivel csak 1-2 ember volt, akit ismertem, azt sem ismertem, csak 'látásból'. 1,7k-ig nem volt semmilyen klánom, viszont akkor már volt egy-két barátom. Például Pizzadox, Zak, vagy mondjuk Outlaw. Zak és Pizza ekkor már PRO-sok voltak, és az akkori álmom az volt, így elhamarkodva jelentkeztem közéjük, ami nem jött össze. Viszont nyertem. Sokat. Sok-sok önbizalmat. 3,2k-nál újra megpróbálkoztam, amivel sikerrel is jártam. Így 2-2,5 hónapig ott tanyáztam. Ekkor már sokan jelölgettek barátnak, mert irigyeltek(hozzáfűzném azt is, hogy nem dicsekedtem vele, csak gondolom észrevették, aztán hadd haverkodjanak velem össze, hátha ők is bejutnak). A pár hónapos (-PRO-) tagságom után már nem nagyon tetszett a dolog. Csak én, és Pizza voltunk annyira aktívak, hogy naponta felnézegettünk, valami jobbra vágytam... Ha jól emlékszem, április nyolcadikán Fradi barátom segítségével sikerült az Elit-akadémiába bekerülnöm. Itt éreztem úgy magam, ahogyan szerettem volna eddig is. 14 tagig nagyon is tetszett...ezután már kezdték bevenni a gyengébb(lámább') játékosokat, ami pedig egyáltalán nem. Már kezdtem inaktívabb lenni, mikor 3 napja fradi már a második figyelmeztetőt adta, amikor kiléptem, és megírtam a búcsúlevelem. Még aznap megalapítottam a mostani HK nevű klánom, aminek semmilyen célja nincs, csak az, hogy az inaktívak(mint speciel én) ott legyenek(ezt csak kínomból alapítottam elsősorban, talán még azért, hogy ne hívjanak máshova).
Azóta ott vagyok, de ahogy megláttam, hogy van felvétel, azonnal elkezdtem írni ezt.

Elérhetőségeim:
skype: PEti0125 (nem nagyon használom)
e-mail: tan0nc(kukac)gmail.hu (szintúgy)
és a legjobb az oldal, amit napi rendszerességgel nézegetek és figyelem minden pontját.

Itt fejezném be jelentkezésem sorait.
További szép napot kívánok!
Üdvözlettel és tisztelettel,
T

Nem.

Felhasználó
11 éve
Mindenkinek nem.

Felhasználó
11 éve
Son:tarózkodom
Fuck the World, fack to all.!
Warning :D
134183011189596295.gif
«1...5556575859...92»