Adminisztrátor
|
Latod zak, legalabb harman mindenkinek nemet adunk, szoval akar le is zarhatjuk a TGF-t.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
igazából az azért van mert még kezdők jelentkeznek,(lady kivételével)
és szerintem nemkéne lezárni a topicot. |
Felhasználó
|
Latod zak, legalabb ketten mindenkinek nemet adunk, szoval akar le is zarhatjuk a TGF-t.
Ide mit kell írni?
|
Felhasználó
|
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni a klánba! Kb 2,5éve kezdtem a játékot,de volt,amikor pár hónapot kihagytam. Kedvenc fegyverem a LAW,amivel elég jó vagyok már,de persze a többivel is tudok. Az FC volt az előző klánom,de kiléptem.Ha nem muszáj,akkor nem írnám most le,hogy miért,de ha kötelező,akkor írjatok. Innen ismerem Zak-at,és Pizzadoxot is,bár mostanában látom Nesh-t is a játékban,de nem szoktunk beszélgetni... A játékban néha szoktam csúnyán beszélni,de az olyankor van,amikor már nagyon ideges vagyok:) Mostanában fent szoktam lenni,és szerintem ez így is marad. Naponta általában 100-200killt csinálok,de van amikor kihagyok. Nagyjából ennyi lenne |
Felhasználó
|
Hát erre nem tudok mit mondani nagyon...
Múltkori konfliktusunk óta, azt hiszed hogy változott valami...?!! Hát nem. Amúgy meg, ha ezt kizárom akkor is ez kevés, nem írtál magadról semmit. Tehát, nem Legutóbb szerkesztve fucktard által. |
Felhasználó
|
szerintem nem az a lényeg hogy a jelentkező 1,5 oldalas esszét irjon az életéről és a stickről, emellet én adok egy halvány igent.
|
Felhasználó
|
NEM. fuck10karakter.
Ide mit kell írni?
|
Felhasználó
|
igen
|
Adminisztrátor
|
nem
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
Üdv Professional (-PRO-)
Ma Leadom hozzátok a jelentkezésemet. Magamról: 12 éves vagyok.A rendes nevem Áron.A kenny-0043 név nem tudom honnan jött Azért szeretnék ide bekerülni mert úgy látom nagyon jó közösség vagytok. Ismerem Innen Zakot,PIZZADOX-ot.A Többiekkel még nem nagyon sikerült beszélnem.Örülnék ha bevennétek. Stickmanról: 2010.04.11 én kezdtem el játszani. Akkor még nem voltam regisztrálva de akkor még kenny_0034 nevem volt. Rá 2 héttel Regiztráltam Ezen a néven.Gyakran Látogatom a fórumot(már ha klánban vagyok)és a játékot is. Napi szinten fent vagyok. Heti killem legtöbb: 3573!!! Napi killem legtöbb: 793 Havi killem legtöbb: 7195!! Azét van csak ennyi killem,Mert 1 évet kihagytam. További szép napot.(Remélem Bevesztek!!) Sziasztok! Ui.: Tudom klánban vagyok. De ha megkapon a kellő IGEN-eket akkor kilépek!!! Legutóbb szerkesztve Józsa_Marci;D által. |
Idézet