«1...2021222324...92»

Felhasználó
12 éve
Jelentkezni szeretnék a klánotokba. Oka az, hogy régebben is mint kívülálló, figyeltem a klánotokat és szépen feljutottatok a toplista élére, fantasztikus társaság voltatok, vagytok. A való életben: A nevem Berkes Gergő, a koromról annyit, hogy elmúltam már 10 éves. Középsuliba járok, 5,4,5,4-es átlagom van, de a kedvenc tantárgyam az informatika.
A hobbiaim a gépezés, az úszás, TV nézés . Assassin's Creedezek, BF3-azok, GTA IV, és pár lövöldözős játék, mondjuk battlefield 2. Mindenféle zenét meghallgatok, de a kedvenc előadóim: Skillet , ozzy osbourne,AC/DC, Green Day. játszottam, "A nevem" nevű klánban voltam, ide sem jött senki, de jó volt hogy valami a nevem előtt biggyeszkedett. Nem szerettem "m4.ezni", mert egy, úgy sem vettek volna fel sehova, a másik meg az volt, hogy nem is annyira érdekelt. Azért hagytam abba, mivel CS-en a klánomban a napi 1 óra fennlét kötelező volt. Most, ahogy újrakezdtem, 1700. killem ma szereztem meg, amiből fele quadro, a többi a 6 fegyver vegyesen(7 lenne, de X72 kivétel). Aktivitásom napi kb. 100 kill, péntek-szombat-vasárnap sokkal több, a héten durván 1000-1500 kill jön össze. A klánból Zakot, és Pizzadoxot ismerem. A fegyverekről annyit mondanék, hogy régen az M2-2 volt a kedvencem, de mivel kivették, ezért az MPG, főleg a nozoommal való hülyéskedés. Mielőtt kifelejteném, elérhetőségem a skype: Peti0125. Ennyit bírtam összeszedni, ha valami hiányzik majd módosítom.

Üdvözlök minden kedves játékost!
132854587937226832.gif

Adminisztrátor
12 éve
aha de nem ma

Ez mi akar lenni?
Amugy azt, hogy ide bekerulj kb el is felejtheted.

Felhasználó
12 éve
Bani, szerintem ezeket az offokat töröld ki. :P
Akkor mát csak Tanonc maradt!

Felhasználó
12 éve
NEM. Köszönöm.

Felhasználó
12 éve
Üdv! 2 negatív szavazattal akkor el lettem utasítva, azért nagyon szépen köszönöm hogy megpróbálhattam! További jó játékot minden tagnak, sok sikert a klánnak és csak így tovább!
T

Adminisztrátor
12 éve
Nagybetus NEM.

Felhasználó
12 éve
Kedves Pro Klán tagok!

Ezen levéllel szeretnék csatlakozni a klánhoz amelyet most írok.
Sok embert ismerek a játékban (még több klánt) amely enyhét félre húzza a Stick Man-t én is voltam ilyenben (ezt szégyenlem).
Most azért írok jelentkezést hátha fölvételt nyerek egy NORMÁLIS klánba .

A játékban töltött idő alatt kitanultam a kisebb fortélyokat.
Az életben Ács Balázs-nak hívnak 15 élet évem viszem,
tapasztalatom még nem sok.
A játékot 3 éve kezdtem de kisebb problémák miatt 1 évet kihagytam,
játék közben próbálom kihozni magamból a legjobbat de ez sajnos nem mindig jön össze mert vannak emberek akik fel tudnak húzni agyilag, ilyenkor inkább rájuk hagyom a dolgot és folytatom a játékot.


Köszönettel:
K1ll1ng

Adminisztrátor
12 éve
Nem.            

Felhasználó
12 éve
Sólyom, nem ismerlek, valami rémlik régebbről.
K1ll1ng, ehhez hasonló volt az előző jelentkezésed is, talán 1-2 apróságot oda írtál hozzá. Amúgy téged sem annyira ismerlek.
Így mind2-nek nem.
Apropó, Sólyom! Tudja a klánod, hogy megcsalod őket? :)

Felhasználó
12 éve
Eléggé érdekes, hogy a feltörő is ugyanígy ír. ;)
Te tudod!
«1...2021222324...92»