|
Adminisztrátor
|
Darknesss csak seggbe tud rakni és hasonló finomságok, bár ezt ő sem akarja megtenni. Szóval Béla azaz Jolán ami egyenértékű azzal a szóval ami N-el kezdődik és nincs vége.
Érthető voltam? Kiegészítés: Ha nem vagyok itt és jelentkezik valaki kérdezzétek meg hogy leszopna-e. Ha nem akkor automatikusan nemet adok neki. Hat sajnos be lett iktatva, hogy normalisan kell megindokolni a nem adast. Ha nem vagy itt, azt ugy vesszuk, hogy NEM VAGY ITT. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
![]() |
|
Felhasználó
|
Idézet:
Hat sajnos be lett iktatva, hogy normalisan kell megindokolni a nem adast. Ha nem vagy itt, azt ugy vesszuk, hogy NEM VAGY ITT.
Ennyi. ![]() Amúgy Négerrel most mi van? ![]() |
|
Adminisztrátor
|
Azt varjuk, hogy Gaara kiossza a jogokat, es fel tudjuk venni. Legalabbis en ugytudom.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
![]() |
|
Felhasználó
|
Hat sajnos be lett iktatva, hogy normalisan kell megindokolni a nem adast. Ha nem vagy itt, azt ugy vesszuk, hogy NEM VAGY ITT.
![]() Egyébként Négerre NEM, mert Barcelona drukker, Curtist szereti és több nagyklánból is kitették már. Normális indoklás? Pipa! Ide mit kell írni?
|
|
Felhasználó
|
Egyedül csak az E-ből raktak ki inaktívság miatt..
Mert tán te Reálos vagy ? ![]() |
|
Felhasználó
|
Egy az egyben utálom a klubfocit.
Ide mit kell írni?
|
|
Felhasználó
|
Nos akkor ki/kik is a tényleges jelentkezők és azok akikre "igen"-t mondtatok?
|
|
Adminisztrátor
|
Neger* a.k.a. csupasz.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
![]() |
|
Felhasználó
|
na asszongya
négert meghívtam a.k.a. -re ha rákeresek semmit nem dob, meg szerintem csupasz neve után nincs egy alsó kötőjel? igy: csupasz_ ? |
|
Adminisztrátor
|
a.k.a = As kown as
Magyarul Neger* mas neven csupasz. ![]() Mivel Neger* anno csupasz neven tolta, meg az en idomben. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
![]() |
Idézet