«1234»

Adminisztrátor
7 éve

Mielott valaki valami rosszra gondol, ezt ugy ertettem, hogy az egesz moderatori csapat itt forum szabalyzatot tartat be, ami egy Skype csoportra nem igazan illik. Ez, meg a masik dolog amit mar sokszor hangoztattam, igy nem is fogom megint a felesleges civakodas elkerulese vegett.

Felhasználó
7 éve
Már èrtem.
kléni igazából gyurcsány

Elit
7 éve
Klanforumokon nincs szabalyozva semmi egyebkent, csak ugy szolok. Ide azt irsz, amit akarsz. Ha meg azert erolteted a skypeot, mert azt te moderalod Banan, az eleg gaz. :DDDDDDDDDD

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által.


Adminisztrátor
7 éve
Gondolj ahogy gondolod, mar mikor jelentkeztel (megint) megmondtam, hogy a klan elete ott zajlik, es csak akkor gyere vissza, ha ezzel okeban vagy, mert a forumunk ures, es valszeg az is lesz hacsak nem publikus dolog (mint pl a CW-s dolgok nemreg). Ha ugy erzed nincs klanelet, akkor vagy nincs, vagy csak Te maradsz ki belole, a sajat dontesedbol.

Az meg hogy en moderalom, akkor elmondom mire gondolok. Ahogy irtam korabban levelben a Bijus ugyben, jelenleg en vagyok, aki szamon tartja a tagok dolgait. Ehhez illoen moderalom a klanforumut ha neadjisten szukseg lenne ra, illetve foleg a Skype csoportot. De a csatorna amin keresztul tevekenykedek igazabol teljesen mindegy. Gondolom eszrevetted, hogy az en reszemrol szabalybetartatas kvazi nincs. Az egyetlen moderacios szerep amit betoltok, hogy probalom egyben es aktivan tartani a csoportot, hogy ne egy halom idegen legyunk, hanem batran fordulhassunk egymashoz barmi bajjal, vagy egyutt jatszhassunk barmi jatekot, egyutt dolgozhassunk barmi projekten, nameg hogy valami iranyba probalom terelni az embereket, hogy peldat mutassunk az egesz Stick kozossegnek. Ez utobbi az, ami miatt mindig "lehuzom" a moderatorokat (OP-al nemreg egesz sok levelet valtottunk, ha erdekel kerdezd ot is a dologrol), hogy szabalyokat tartattok be, es kesz. Ez tovabbra is csak az elvart minimum, aminel lehet es majdnemhogy kotelezo tobbet tenni. Szerintem.

Szerk.: Ja igen, egyebkent engem marhara nem zavar ha valaki kivonja magat a klan eletebol, hasi se jar fel Skypera. De Te azert megiscsak aktivabb vagy, ezert probaltalak tobbszor is rabeszelni, hogy gyere.

Legutóbb szerkesztve Banán által.


Elit
7 éve
Talan egyebkent nem kene fenyegetni azzal, hogy kibaszol, tudtommal ha nem irok a videod ala, lehet meg most se lennel itt. Tul komolyan veszed ezt az egeszet, de feldoghatnad, hogy ez mar nem olyan stick, mint regen volt. Vagom en, hogy mire vagysz, de ez valoszinuleg mar nem fog bekovetkezni. A fenyegetozest es a folyamatos lenezest a flegmazassal egyutt abba lehet hagyni.

Adminisztrátor
7 éve
CL jogom es kotelessegem, hogy figyelmeztesselek vagy kirakjalak ha nem ugy viselkedsz, ahogy a klanban illik. Szegeny gyerek teljesen ertelmesen kert segitseget, es nemhogy nem foglalkoztal vele, meg be is szoltal neki. Egyebkent csak a fiokjat akarta toroltetni, mert az oldalon nincs ra lehetoseg.

Az meg, hogy tul komolyan veszem, vegyuk ugy, inkabb Ti nem veszitek eleg komolyan. Hogy lenezek barkit is, nem tudok honnan veszed egyebkent, de kerlek ird le, es hozz ra peldat is. A flegmazasra is, mert valahogy a tul komolyan vevessel nem tudom osszeparositani.

Szerk.: Jahm, nekem nincs vele bajom, hogy ezt publikusan beszeljuk, de valami instant-messenger, pl fbchat vagy skype gyorsabb lenne. Ha Te is igy gondolod, es szeretned mihamarabb megoldani ezt a nezetelterest, irj ram bermelyik csatornan mikor neked jo, en ma egesz nap raerek szinte.

Szerk2.: Ja igen, ez is: Valoban nem lennek itt ha nem irsz nekem, de nem tudom ez miben relevans barmihez. Azert mert Te hivtal vissza nem nezek fel rad, nem kovetem a peldad, egyenrangu fel vagy szamomra. Mint ilyen, teljesen nyugodtan merek szolni, ha valami baj van. Nem is beszelve arrol, hogy - az en iranyombol legalabbis - baratok vagyunk, ergo ertheted, hogy nem bantani akarlak.

Legutóbb szerkesztve Banán által.


Felhasználó
7 éve
ja hogy am ezt külsősök is láttyák
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Nos akkor ki/kik is a tényleges jelentkezők és azok akikre "igen"-t mondtatok?
Neger* a.k.a. csupasz.
na asszongya
négert meghívtam
a.k.a. -re ha rákeresek semmit nem dob, meg szerintem csupasz neve után nincs egy alsó kötőjel? igy: csupasz_ ?
a.k.a = As kown as

Magyarul Neger* mas neven csupasz. :D

Mivel Neger* anno csupasz neven tolta, meg az en idomben.
Jaaa jól van basszus
Azt hittem basszus h ezek mind külön emberek.
Csak sikerült :D :D
kléni igazából gyurcsány

Moderátor
7 éve
134.png

Legutóbb szerkesztve Doxxy által.

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..
«1234»