«1...6970717273...84»

Felhasználó
10 éve
Hagyd Szabi ,van náluk egy Elit vezető ,sokat letehetett az asztalra :)
Veteran player since 2010.

Felhasználó
10 éve
Ti/te már megint itt?!!! ;D

Elit
10 éve
El lehet innen takarodni a jó kurva anyátokba, az egy szaros kis üzenet volt bazdmeg, nemhogy örülnél, hogy az a fasz Petya nemet mondott, azt hűséges az életképtelen szarkupac klánotokhoz, lehet visszatakarodni a szennyetekbe flamewarozni.

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által.

Felhasználó
10 éve
Briosképű stunt te kussolsz nem veled beszelunk.

Kung te meg mi a rákért mész el odáig hogy szándékosan nekünk tegyél be? Így jó ha van 3 aktív tagunk de ti azokra is pályáztok
adrenaline addict

Elit
10 éve
Petyát kurvára nem akarom ide, elhiheted, csak kíváncsi voltam, hogy van-e pofája tőletek kilépni, ahol még csak 1-2 napja van bent, de látom bazdmeg inkább elsírja magát nektek, ti meg jöttök ide kurválkodni, mint valami sírós kis 11 éves nyomorékok, meg mellesleg, ha utánajárnátok pár dolognak, mielőtt jártatjátok a pofátokat, akkor lehet kiderült volna, hogy petikét nem kívánja ide senki, mivel már volt róla szavazás.

Elit
10 éve
Le lehet állni idióták! Először is a kibaszott személyeskedést máris belehet fejezni. Másodszor az a legnagyobb gerinctelenség, ha valaki bárkit is kisajátít magának. Had legyen már az alanyok döntése az, hogy melyik klánba szeretne tovább tartózkodni. Mi csak egy lehetőséget kínáltunk, míg ti itt a lehető legnagyobb paraszt módon jöttök rinyálni a fórumra. Gondolkozzatok mielőtt cselekedtek! Szerencsétlenek.

Legutóbb szerkesztve Black által.

"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Elit
10 éve
Jha, és akit meg lehet vinni, azt viszik is. Petyáért meg ne sírjatok, adok neki pár hetet, és már nem lesz nálatok. ;)

Felhasználó
10 éve
Ha nem kívánja ide senki mi a farkamért küldözgetsz neki tgf elő leveleket?Teszteled hogy van e pofája kilépni? Milyen jogon és alapon bazmeg.Szerintem a suttyóságotokra teljes jogon ki lehetünk akadva.
adrenaline addict

Elit
10 éve
Suttyó a nénikéd, nekem Petyával volt egy megállapodásam, ő teljesen tudja mi az, miszerint nekem már RÉG törölnöm kellett volna az összes felhasználóját. Innentől kezdve, hogy jóarc voltam, és nem tettem, a minimum, hogy tesztelgetem.

Felhasználó
10 éve
Már bocs, de így is úgy is ki fog lépni 1-2 hét után Petya, az inaktívságra fogva.
«1...6970717273...84»