Felhasználó
|
Mert mi megtehetjük, hogy saját szép pillanatainkat lementsük egy külön erre létrehozott témába, mint pl Inad top 5ös szereplése meg ilyenek, mint ez:
http://imagerz.com/QFdDWFgMVVc Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility. |
Felhasználó
|
Ha már egyszer van ilyenünk:
Köszönetnyilvánítás: szeretném megköszönni mindenkinek a klánból, aki besegített a killelésben és így hozzájárult a klános napi elsőség megszerzéséhez. Nikynek, aki kora délután tűnt fel a színen, és miután kilőtt egy 20-as godlike-ról, végig tartotta bennem a lelket egy kis beszélgetéssel. Vanbencének, aki a délután folyamán ott volt a játékban, és amellett, hogy jól beelőzött tabon, végig motivált. Végül pedig Rőznek, Cakkónak és HammeR-nek, akik este feljöttek velem játszani, és a killjeiknek köszönhetően nemcsak megelőztük az FC-t, de én a jelenlétük miatt sem csavarodtam be. Komolyan mondom, nélkületek ez nem sikerült volna. Legutóbb szerkesztve Inad által. |
Elit
|
Mire valók a "barátok"?
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"
|
Felhasználó
|
Annyi idióta mellett nem is csodálkoznánk, ha elferdülnél..
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
Felhasználó
|
Ide figyelj, csak nem hagyjuk, hogy a stick elbutítson, és szorítunk, hogy heti 1. legyél .
Young bloods, it's all about buckets
|
Felhasználó
|
Hajrá! Azt elfelejtetted hogy egyhuzamban 238 killnél kidobott pinggel...
(Úgyis szétrohadtak már az ujjaim. Nem tudom egysek hogyan bírják 1k-ig egyhuzamban.) |
Felhasználó
|
Troll/on: Köszi, hogy az érettségi tablóra nem egy csöves korszakomból való fotót tettél fel.
Az ilyen Inad-féle egyedeket szereljétek már le! Csak veszélyeztetik a harckészültséget. |
Felhasználó
|
Ilyen szerintem azért nem a múlt hónapban volt utoljára, úgyhogy tádá:
|
Felhasználó
|
ehh ki van ott elöl? ÉN XD (bocs hogy ide offoltam)
|
Felhasználó
|
Valami savanyú téglatest
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
Idézet