«1...1718192021...28»

Felhasználó
11 éve
Tőlem kap egy nemet.
Terrell+Suggs

Felhasználó
11 éve
Bocsi, hogy belekontárkodok, de a skypehoz miért sensui skypeját adtad meg?:ddd szánalom ez a gyerek. (bocsi az offért.)
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Szép nagy NEM!

Felhasználó
11 éve
Az ilyen mi a faszt képzel egyáltalán? Rossz ötlet volt megnyitni azt a szart. (Na jó nem, mert Renike sem lehetne köztünk :P)
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
nem.
Na jó nem, mert Renike sem lehetne köztünk :P
;D

Felhasználó
11 éve
nyomorék. NEM!
3415044.png

Felhasználó
11 éve
Bocsi, hogy belekontárkodok, de a skypehoz miért sensui skypeját adtad meg?:ddd szánalom ez a gyerek. (bocsi az offért.)
Ez is plusz infó........ :D

Akkor ez eldöntve, én már el sem mondom, hogy nemmel szavaztam volna!
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Ha te írtad volna, akkor kaptál volna 1 Igent. Ez így nálam Nem ér semmit.

Legutóbb szerkesztve Rolex által.



Felhasználó
11 éve
Tisztelt FirePower tagok!

Szeretnék jelentkezni a klánotokba, mert régebben nagyon elnyerte a tetszésemet ez a klán, és nagyon szeretnék e kiválló társaság része lenni.
Hogy miért is régebben? Nos, végül is 11 éves voltam, mikor az egyik legjobb barátom mesélt erről a játékról. Most 14 vagyok, ami azt jelenti, rengeteget értem azóta. Szóval, tizenegy éves koromban regisztráltam erre a játékba Hasag néven. Egy évig folyamatosan játszottam ezt a játékot. Aztán becsúszott egy kis gikszer ami miatt teljesen eltiltottak a szüleim a géptől (rossz volt a tanulmányi eredményem) és gondoltam hogy ne vesszen kárba az addig össze gyűjtött killem odaadtam egy barátomnak az accountot. Rá egy évvel később, újra kezdtem a játékot, ekkor már Totyaa néven. Körülbelül fél évet játszottam, ez alatt többször is megpróbálkoztam a klánba jutással, de mind hiába. Ezután megint abba hagytam a játékot és jó ideig nem játszottam, de most úgy érzem épp itt az ideje hogy újra kezdjem, tiszta lappal. A múltban sok dolog történt e-közben, de a lényeg nagyjából ennyi.
De most foglalkozzunk a jelennel. Bárány Zoltán, 14 éves, pécsi lakos, 8.-os tanuló vagyok. Nagyon szeretek számító gépekkel foglalkozni és értek is hozzájuk, ezt is szeretném majd a jövőben kamatoztatni. Rengeteget lógok barátaimmal, és nagyon szeretek sportolni. Én egy nagyon határozott srácnak tartom magamat, és bárhol megállom a helyem. Fegyelmezett vagyok és ha kell rendet tudok teremteni két civakodó fél között. :) Próbálok majd egyaránt a játékban és az oldalon is aktív lenni, és minden megtenni a klán becsületéért. Nem szoktam káromkodni és másokat ócsárolni, persze ha kell megvédem magam.

Remélem elnyertem a tetszésetek, és a közeljövőben a klánotok tagja lehetek.

E-mail címem: zolibarany98@gmail.com
Skype: még nincs de, ha kell csinálok.

Nagyából ennyi a bemutatkozásom, de ha valamire kíváncsiak vagytok akkor, bátran kérdezzetek. :)

Legutóbb szerkesztve Totyaa által.

cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Bocs de nem.
Hi My Name is DxDominik.! And i show you today in this video how break a melone ..xD
-FP-.png

I<3SAO :3
forum_cucckombo_www.kepfeltoltes.hu_.png
«1...1718192021...28»