Felhasználó
|
Beszélnétek magyarul?
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG |
Felhasználó
|
na igent akartak adni szóval.
https://www.youtube.com/user/querly #SUB Danke♥
|
Felhasználó
|
Ez nagyon hasonlít az én jelentkezésemre,de mind1
De attól még IGEN |
Felhasználó
|
Yeah na még mennyi igen kell ?
|
Felhasználó
|
Nem áll módom-/unkban közölni, majd meglátod
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"
|
Felhasználó
|
Dominik, már semennyi.
https://www.youtube.com/user/querly #SUB Danke♥
|
Felhasználó
|
Jelentkeztem a klánba! Minden ott van a jelentkezésen!
Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.
|
Felhasználó
|
Egy büdös nagy NEM! Ide Kádáros, Gyurcsányos ne tegye be a lábát.
|
Felhasználó
|
Kicsit vicces a jelentkezésed, én tartózkodok.
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG |
Felhasználó
|
Üdv FirePower tagok! 13 leszek februárban Magamról pár sor: Ludvig Mózes vagyok,12 éves, 6 osztályba járok. Iskolai teljesítményemmel megvagyok elégedve. Miskolcon lakok. Hobbiaim: pecázás, focizni haverokkal és a Spanyol focit nézni pattogatott kukoricát habzsolva. Sportom: Jégkorong, amibe jeleskedek is. Belső tulajdonságom: én szerintem egy társaságkedvelő ember vagyok, nyugodt természettel,csak akkor szitkozódok mikor már anyázásra kerül a sor. játékról: 2010-ben láttam meg először a játékot akkor még nem regisztrált nevekkel játszottam. Aztán 2011-ben el kezdtem aktívan játszani,ami már regisztrált névvel volt(elfelejtettem .Nem mondhatom aktívnak a státuszom. Napi killem általában 50-100 között szokott lenni. Nem volt eddig még egy nagy klánom sem,nem vagyok klánvándor ez azt is bizonyítja hogy (A_N) kívül nem voltam más klánba vagy legalábbis nem emlékszem rá.Kedvenc fegyverei: Mpg Mp5 Skype:HuanghO17 ennyi volna az én kis jelentkezésem Legutóbb szerkesztve lájk által. ▒█░▒█ █░░█ █▀▀█ █▀▀▄ █▀▀▀ █░░█ ▒█▀▀▀█ ▒█▀▀█ █░░█ █▄▄█ █░░█ █░▀█ █▀▀█ ▒█░░▒█ ▒█░▒█ ░▀▀▀ ▀░░▀ ▀░░▀ ▀▀▀▀ ▀░░▀ ▒█▄▄▄█ |
Idézet