«1...56789...28»

Felhasználó
11 éve
Karex jelije:

Üdvözlök minden -FirePower- tagot!

Kern Herman Károly-nak hívnak és férfi vagyok.. Székesfehérváron lakok, 15.-ik életévemben járok. Motorépítő család vagyunk. Videoton ultra vagyok, ezért nem szeretem a jópofizást. Alkalmazott grafikus szakra járok a Gorsiumba. 7 éve dobolok, 2 éve fingerboardozok amiben értem már el helyezéseket is sok versenyen, de a legkedveltebb hobbim a graffitizés. Imádok motorozni, és gokartozni is. Nyugodt vagyok, bár az iskolában vannak akik feltudnak idegesíteni nagyon, de olyankor benyomatok egy kis Hősöket, vagy AKPH-t. Játékban nem tudnak felidegesíteni, inkább kiröhögöm őket. Szerintem türelmes vagyok, de a tulajdonságaimról nem engem kell kérdezni, hanem ismerőseimet, haverokat. Ennyi lenne magamról... :)

A Stickman Warfare játékot 2009-ben fedeztem fel informatika órán, amikor is elment a net, így a gépen kellett keresgetni valami elfoglaltságot, ekkor találtam rá erre a játékra, de mivel nem volt internet, ezért csak egyedül elhülyülgettem rajta, felírtam a nevét, hazamentem, megkerestem, és letöltöttem. Az első évben nem regisztrált, de Devil666 néven játszottam. Aztán mikor valamivel később felregisztráltam Karex néven, csak szerencsémre 2 napra rá meghalt a gép. Egy hónap múlva megcsinálták, de elmentünk nyaralni így egész nyáron nem tudtam játszani. 2010 szeptemberében elkezdtem rendesen játszani, azóta rontom a játékban és oldalon is egyaránt a levegőt.
Nagyon sok embert ismerek, az évek során szinte mindenkivel összehaverkodtam, mert nem olyan jó több hónapja, akár éve mindennap látni ugyanazokat az embereket játszani, és közbe nem dumálni velük, vagy hülyéskedni. A klánból nagyon jól ismerem Cuni*-t, rajta kívül lemonizzle-t, ChrisB-t, Harry-t, Niky_cica-t, Mortal-t ismerem. Nem nagyon megyek killre, inkább a társaság ami jó a játékban. Persze van sok civakodás, le ,,lowozás", ami szinte mindennapos, de akik összevesznek kibékülnek egyszer. A klánból Kromowidjojo-val nem vagyok jóban, de ezen szeretnék javítani, és békét kötni vele. A klánból nem szeretnék kilépni, mert itt nagyon normális és jó fej emberek vannak, akikkel el lehet beszélgetni, és hülyülni. :)

Elérhetőségeim:

Facebook: Kern Herman
Skype: Herman.Kern

Köszönöm a lehetőséget!

Üdvözlettel:

Karex


Tőlem egy kibebaszott nagy IGEN

Felhasználó
11 éve
TESÓ A MI SHOWNK AZ MEG ÉR EGY MISÉT.:DD na khhm.. szóval egy kibaszott nagy IGEN BAZDMEG<3

Felhasználó
11 éve
Nem. Jól van Karcsikám, örülj, kapsz egy Igent.


Felhasználó
11 éve
De az Isten verje belétek,jó ,hogy eldőlt a szavazás, de azért megvárhattátok volna az én igenemet is.
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Na bazdmeg Cuni NKS-t hallgat végre egy ember. A többire nem reagálnék nem ismerek senkit aki most jelentkezik.
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
ye a birodalom visszavág ha nincs szabály.:P kolta már csak azért is ezt fogom nyomatni.:'D

Felhasználó
11 éve
Mi basszuk a savat vissza rád
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
YE BRO :) Thx :)
3415044.png

Felhasználó
11 éve
De ne ide írkáljatok már ez TGF

Felhasználó
11 éve
.....harry picipuncipöcögető :'DD
«1...56789...28»