«1...45678...28»

Felhasználó
11 éve
és túl van tárgyalva. Ha akarod még beírhatod a rendszerbe.
Szard már le istenem.

Felhasználó
11 éve
Tordakiafaszom jelentkezése:

Kedves FirePower klàntagok!
Ebben a pillanatban elhatàroztam, hogy jelentkezek ebbe a közössègbe, ahol igen sok időt szeretnèk tölteni. Na, de ehhez egy jelentkezès kell, nem is tètovàzok tovàbb, vèsek ide pàr sort magamról...

F. Torda Kadosa vagyok, egy 13 èves fiú, aki Budapesten, a XIV. kerületben èli mindennapjait. Az èletben gàtlàsos, ès mindenre nyitott vagyok, az új helyzeteket mindig higgadt fejjel látom be. Màr 6 ès egynegyed ève koptatom a padokat a Herman Ottó Àltalànos Iskolàban. Szeretem tanulmànyi intèzmènyemet, a tantàrgyi àtlagaim se elhanyagolhatóak, mègpedig 4,2-4,8 àtlaggal "vittem vègig" eddigi hat èvemet. Hatodik osztàly èv vègèn irodalom vizsgàt tettem le, mely nègyesre sikeredett, magamtól nem is szàmítottam jobbra, hiszen nem az erőssègem ez a tantàrgy. Gyerek fejjel is, de azt tervezem, hogy ha a gimnàziumot sikerül elvègeznem, műszaki egyetemre megyek, ahonnan is az Apple-höz szeretnèk menni dolgozni, mert èrdekelnek az elektronikai dolgok. Ha a hobbiaimról kène beszèlnem, megemlítenèm a karatèt, melyet kisebb-nagyobb eredmènnyel, de lassan 10. ève "tolom", ahogy azt egy tinèdzser mondanà.Èrdekelnek mèg-ahogy említettem- az elektronikai eszközök, az iTermèkek, az operàciós rendszerek ès egyèb szàmítógèphez kapcsolódó csecsebecsèk.Na, de mielőtt elaltatnàlak titeket semmitmondó szövegemmel, ràtèrek a Stickman Warfare-beli pàlyafutàsomra.
Ezt a pompàs jàtèkot körül-belül 3,5-4 ève ismertem meg, mikor a testvèrem megmutatta. Nagyon nagy izgalommal bele vetettem magam ebbe a FPS-be. Először kadosa13 nèven jàtszottam, de nagyjàból hàrom hónap múlva abbahagytam, mert elfelejtettem a jelszavam. Ezutàn màsfèl ève újra elkezdtem ezzel a nèvvel jàtszani. Nem voltam egy valósàgos killhuszàr, ahogy ez a klàn se, kb. 1000 killt csinàltam, 3-4 havonta,mert a szüleim behoztàk a napirendembe azt a "törvènyt", hogy csak pènteken, szombaton ès vasàrnap hasznàlhatom a számítógèpet, de màr aktívabb vagyok jelentősen, napi 100-200 killt csinàlok amikor van rà időm, nem vagyok killhajhàsz, mint szàmos màsok, most se. A nullàzàs előtt kb. 10000 killem volt. Első klànom -ha jól emlékszem- a Non Stop volt, amit mpata6 vezetett, de fikàztàk a tàrsasàgunkat, ezèrt feloszlottunk. Ezutàn következett a Elit warriors volt, ahonnan kirúgtak inaktívsàgom miatt. Ezt követően -ha az emlèkezetem nem csal- a Kamukaze Kommandóba mentem, itt kb. 2-3 hónapot töltöttem, de feltörték felhasznàlómat. A mai napig sem tudom, hogy ki vetemedhetett ilyen tettre. Ebben az időben ismertem meg MorTal-t, akivel nagyon jóban voltam. De ezutàn belèptem a Maffiàba. Itt jól èreztem magam, 3 hónapot töltöttem, ès ez alatt az idő alatt elegyedtünk baràtsàgba a màsik felhasznàlómon (Domination*-on) Harryvel, akivel egy 1v1-en talàlkoztam. Egy 2v2 soràn pedig megismertem ocsemfacsiga888-at a màsik felhasznàlómon, akit a baràtomnak tekinthetek. Nemrèg viszont "kiléptem" a Maffiàból, mert megint feltörtek, fogalmam sincs, hogy ki. Valószínűleg egy osztàlytàrsam lehetett, aki màr egy règi haragosom volt, akinek soha nem volt felhasználója, csak beírt néven játszott mindig, de àltalàban davidbenhart néven játszott a játékban. Egyàltalàn nem vàrom, hogy ha bekerülök pörögjön mindenki, mint a tangóharmónikàs, tekintve azt is, hogy milyen veteràn tagokkal van dolgom. Én mindig a végleges tàrsasàgomat kerestem, de adódtak kisebb-nagyobb problèmáim. Ismervén ("felületesen") ezt a klànt, tudom, hogy itt meglelhetem. Szeretnèk közzètek tartozni, hogy egy baràtsàgos, jóhiszemű tàrsasàgra leljek, ahol folytathatom ezt a játèkot életem végéig.
Elérhetősègeim:
Skype: tordakadosa992
iMessage: tordakadosa999@citromail.hu

Köszönöm, hogy meghallgattatok, vàrom döntèseteket!

Engem nagyon zavar , hogy fordítva írja az é-betűt.

Felhasználó
11 éve
Mindegy, tartózkodom.

Felhasználó
11 éve
A JELentkezésed nem szar, ha nem ismernélek, mondanék rád egy igent.
Viszont "sajnos" ismerlek, és tudom mekkora vérpistike vagy, ráadásul a Kamukaze miatt eleve hátránnyal indulsz nálam. Ezért kapsz is egy szép tökös NEM-et. Aki meg igent mond rád, annak ajánlom, hogy nézzen egy kicsit utánad.

Out cica, te meg mióta vagy aktív, ráadásul mióta nézegeted ezt a fórumot? :O
:*

Legutóbb szerkesztve Troublemaker által.

"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Hát, az a baj, lehet téged nem érdekel hogy mit mondanak rólad, itt viszont azon múlik hogy felvesznek-e vagy sem. Szóval fakabát.
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
FASZOMÉR BÜFÖGÖM VISSZA FOLYTON A VODKANARANCSOT?
Egyébként meg,ezeket a másik accokat felejtsd el a bús picsába. Azt leszámítva jöhetsz.

Legutóbb szerkesztve Deuce által.

Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
:-) Isten vagy, Szabesz-kun!
dafuq

*Már bocsánatot kérek, de ha ezt a [f]lame-t felvesszük, nem állok jót magamért. Uff.

Legutóbb szerkesztve Troublemaker által.

"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
ez a gyerek ki? o.o rohadtul nemláttam még a játékban....

Felhasználó
11 éve
Akkor ez esetben bocs. másodszor az hogy köszöntem, nem azt jelenti hogy ismerlek.:'D

Felhasználó
11 éve
Ha már itt vagyok, dobok egy Igen-t.

«1...45678...28»