Felhasználó
|
Kolta win
Te is versenybe kezdesz a névváltásoddal? |
Felhasználó
|
levistieber ---> Sauron ---> Juust
*új acc* levistieber ---> Leviee ---> Chelzee |
Felhasználó
|
Jó leszarom, ki mekkora névváltó kurva. Főleg, ha nem is klántag.
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
= JumpeR adatlapján írta
Státusz: Hát ha úgy tekintjük akkor igen, de általában csak 10-20 killre tudok menni kivéve a szüneteknél!
|
Felhasználó
|
En meg gondoltam szolok hogy senkit se erdekel.
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG |
Felhasználó
|
Mi a fasz van emberek?!
https://www.youtube.com/user/querly #SUB Danke♥
|
Felhasználó
|
Amíg ilyen értelmetlen idióta hozzászólásokat böfögsz a pofánkba, addig ne csodálkozz, hogy visszafelé is ugyanazt kapod, esetleg kicsit ízlésesebb kivitelben.
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG |
Felhasználó
|
Úristen XDDDDDDDDDDDDDD Szakadok mint állat! XDD
És nem vagyok nigger mert nincsen fél méteres óriás farkam! Csöves fogalom meg lehet több is. Lehet a 70-es évekbeli fiatalakból álló "csöves" nemzedék. Vagy a szakadt , mocskos , nemi betegség hordozó útszéli kéregető csövesre gondolsz? Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.
|
Felhasználó
|
Úristen XDDDDDDDDDDDDDD Szakadok mint állat! XDD
És nem vagyok nigger mert nincsen fél méteres óriás farkam! Csöves fogalom meg lehet több is. Lehet a 70-es évekbeli fiatalakból álló "csöves" nemzedék. Vagy a szakadt , mocskos , nemi betegség hordozó útszéli kéregető csövesre gondolsz? 1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG |
Felhasználó
|
Amíg ilyen értelmetlen idióta hozzászólásokat böfögsz a pofánkba, addig ne csodálkozz, hogy visszafelé is ugyanazt kapod, esetleg kicsit ízlésesebb kivitelben.
Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.
|
Idézet