«1...7778798081...177»

Felhasználó
11 éve
Karcsi,Szabesz és Kolta..
Kolta : Tudod,hogy én bírom a fejed,de : szerintem egyik,hogy ezen senki sem nevetett,amit leírtál,hogy a klán tagok nevetnek most rajta,nem,kicsit sem volt vicces,és ezt nem nagypofájúságból mondom,a másik meg,hogy felesleges volt azt a skype beszélgetést is kiraknod,igen,igazad van,semmi köze senkinek hozzá,hogy mit raksz ki,de valaki ezt sértésnek veheti.
Szabesz : Ezt felesleges volt leírnod,mert 'állítólag' te le se szärod,hogy Karcsi kilépett,sőt,még örülsz is neki 'kicsit',de azért próbáltad Karcsit 'lejáratni' a klántagok előtt,de ez meg a másik,hogy ez a klán nem közösít ki senkit,nem bomlik bandákra,nem esküdünk össze ketten-hárman egy ellen.Ha téged tényleg kicsit sem érdekelne a dolog,akkor a te hozzászólásod arra utal,hogy csak rajcsávószabeszistenségből ide írtam,hogy ez a gyerek milyen egy fäszarcú barom,téged mindig is ilyennek ismertelek,vagyis nem ismertelek,hanem mindenhol,minden hsz-edből ez derült ki.Ja,és hidd el,hogy én kurvára le fogom most szärni,hogy miket fogsz most itt írni rólam,vagy észre se veszed,hogy írtam,és akkor kemény vagy mert te leszärod,nyugodj meg,én is.
Karcsi,te meg higgadj le,mint említettem az előbb,innen nem fognak kibäszni azért,mert ilyennek meg olyannak tartottad az -ELIT- -et,volt időszakom,amikor én is ilyen olyannak mondtam,mert akkor még nem ismertem a klán történetét,sem egyik tagját.
Szóval,nekem ez a véleményem mind a hármotoknak,ha akarjátok elgondolkodtok rajta,ha nem akkor nem.

Felhasználó
11 éve

Felhasználó
11 éve
Mi van Márk? Felkerültem már a halállistára? Csak óvatosan lőjjetek a Dunába, mert nem tudok úszni!

Felhasználó
11 éve
Nem teszek meggondolatlan kijelentéseket. Sose' lehet tudni ki akar az ember hátába bökni egy nagy kést. ( Az arabok lent délen megcsinálják nemsokára a balhét. )

Felhasználó
11 éve
"Et tu mi fili Brute?" alapon? Áh... érted annyit kapnék, mint egy rendes emberért. :p Te már csak egy sört kérsz és ropit? A sört én iszom, de bort adok.

Felhasználó
11 éve
Martin13 elment vagy kirúgtátok?
getbanner.php?n=Forgesz

Klánom:http: //stickman.hu/klan/KAMUKAZE_KOMMANDO

Felhasználó
11 éve
http://elitesofnaziklan.mindenkilapja.hu/ Erre emlékszik valaki? :D A régi fórumot olvasgattam, ott volt.:D

Felhasználó
11 éve
Nem is tudtam hogy az elitnek van klánvideója :)



Elöl megy a ponty, utána a pisztráng, a reményhal meg utoljára ;)
lc8szio1lsyb0nf67h.jpg
getbanner.php?n=aironstone

Felhasználó
11 éve
Mindenünk van.:D

Felhasználó
11 éve
kabalafiguránk is van ? O.O
1107652018n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az erős lélek, ha nagy cél van előtte, megacélosítja a gyönge testet
«1...7778798081...177»