«1...7677787980...177»

Felhasználó
11 éve
és ez volt.... 5 hónapja vagy több..:\ Szegény Kolta szánalmasságában azt sem tudja feldolgozni, hogy kiléptem..:\ Gáz..:\

inkább mert te voltál akkora barom, hogy ilyen képeket raksz fel magadról xd vagy szerez meg más tőled valahogy :D
[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$

Felhasználó
11 éve
emberségből és matekból is ötös
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Koltácska, azért szánalom, mert inkább a saját "okosságaidat" raknád ki mindenhova, meg fórum aláírásba :) Mert azt tudtad, hogy leszarom miket raksz ki? :o
3415044.png

Felhasználó
11 éve
Karcsikám. Már ne haragudj, de ne mi legyünk a szemetek, hogy megmutatjuk fradiéknak a termésedet. Elhiheted, engem hidegen hagy, hogy kiléptél. (najó, kicsit örülök, de a személyeskedést hagyjuk) Az sem érdekel igazán, hogy felvettek ide. De szerintem van joga tudnia fradinak, és a klánnak, hogy ezidáig mit gondoltál róluk. Az meg mindent elmond rólad, hogy ameddig aktív, fasza volt az -FP- azt hajtogattad, hogy álmod ez a klán. Emlékszem, mikor vmi faszságot csináltál, és azt mérlegeltük koltával, hogy kibaszunk-e, vagy nem, szinte sírtál a mikrofonba, hogy de megbántad, és legalább 23x örök hűséget fogadtál. Aztán itt tartunk. Inaktív lett a klán, köszönted szépen, mentél tovább. És az basz fel, engem is, és koltát is, hogy adtunk neked még 1 esélyt, mert kikönyörögted, és így hálálod meg. Én nem kertelek itt, kimondom: Egy klánvándor pöcs vagy, és innen is ki fogsz lépni valamiért előbb vagy utóbb, és az elkövetkezendő klánjaidnál is ugyanez lesz. Köszöntem a megtisztelő figyelmet. Fradi bocs az idepiszkításért, de ezt nem bírtam magamban tartani.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Koltácska, azért szánalom, mert inkább a saját "okosságaidat" raknád ki mindenhova, meg fórum aláírásba :) Mert azt tudtad, hogy leszarom miket raksz ki? :o
Koltácska szöveggel is csak azt jelzed hogy mekkora szánalom vagy ne vagdosd a fejeket hanem vállald a következményeket és jelen pillanatban ne neked álljon feljebb, mert kurva sokat köszönhetsz a "csicska" szabikának meg koltácskának. Lejárattál minket banántól kezdve mindenki előtt én meg kinyaltam mindenkinek a seggét a klánban is hogy bízzatok benne mert jó gyerek a hála meg ez. Nem vállalod a következményeket most legyen pofád bazdmeg és ismerd be hogy miket csinálsz mert egy szánalmas kis suttyó vagy akit még nem baszott pofán senki. Jártathatod a pofádat hogy utálsz minket de szétnyaltad az fp-t azért hogy maradhass, most meg mi vagyunk a fő ellenségek. Miért? Hát igazad van ez a rohadék szabi meg kolta direkt keresztbe tesz pedig te új lappal indulhatsz az elitbe! A képet is úgy szerkesztette a koltácska! csicskaa koltaaaa
Az hogy meg én mit rakok az aláírásomba, ahhoz ilyen suttyó meg ne osszon lapot, mert jelen pillanatban kurvára alulmaradtál és én a helyedben magamba néznék ezután a kép után és nem ugatnék, ja és még ha mindig nem érted, hogy miért a saját klántársaid röhögnek rajtad te szerencsétlen, na mindegy szabesz te is lehetsz még újpest szurkoló egyik napról a másikra nem? Hát akkor meg, miért ne szidnád a régi csapatodat! Ez evidens!

Ja és példát vehetnél Skyline-ról, ha jól tudom ő is olyan "tesó" volt, mint én, mondjuk őt is jól sikerült átbaszni! Na segáz ő is összeesküdött ellened! Különbség kettőtök között, hogy szerencsére még van olyan aki becsületes és vállalja a következményeket, mert fordított esetben szerintem elsírná magát te meg itt óbégatsz meg böfögsz össze-vissza mindent, mintha nem látná mindenki, hogy erőltetett. Majd nézd meg Fradi mit fog szólni a te "ezer" éves képedhez, kívánom a legjobbakat! Treboridát is szidtad én nem mondom, hogy bírom, de ő legalább annyira becsült minket hogy nem szidta szarrá a betont mielőtt csatlakozott volna.

Egy csicska fp-s

Legutóbb szerkesztve Kolta által.

1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
És akkor most mondjam el neked, hogy skypeon milyen kibaszott idegesítő volt hallgatni a kibaszott pofázásodat, énekelgetésedet, hát ha tagnak nyílvánítottatok volna, nem gondolkoztatok azon, hogy kibasszatok-e. Nos, böfögés, a te családotokban biztos szokás, de a miénkben nem sorry. Az összeesküvésről meg az a véleményem, tudod te beszélsz szánalomról, de egyedül nem tudsz pofázni öcsi, csak összeesküdni? NA EZ A SZÁNALOM. Én soha senkivel nem esküdtem össze, nem "sírtam" skypeon, hanem a rosszat kaptam bazdmeg, tudod, ha annyi kibaszott szidást megértél volna, mint én életemben, talán megértenéd, nem kell "sajnálkozni" bár tudom, te még ahhoz is na mind1... és te is nézz csak magadba, mert Jumper kilépett a klánból az le volt fosva, és most azt hiszed, hogy olyan sérthető célpont vagyok? mert akkor nagyon elbasztad, ha így fogtad fel, amikor elkezdtél menstruálni. Szerintem foglalkozzál a saját klánocskáddal, Szabesz is, jöhettek fel játékba, bárhova "oltogatni", annyira hidegen hagytok. Tudod itt nem a faszfejeskedés megy, hanem normális emberek vannak, és nem az amit sok ember hisz az -ELIT--ről, hogy killre mennek..meg a nagybüdös lófaszt. Az a ti bajotok, hogy nem láttok bele a belső dolgokba..:) Hogy itt lehet röhögni, nem komor pofával ölni, nem összeesküdözni valaki/valakik ellen.

Jah, és Attila, tudtad, hogy kurvára leszarom a véleményed?

És ezzel be is fejeztem ezt a "vitát".
Te szépen mehetsz a te klánodhoz, én az enyémhez.
Jó? szerintem is jó.

Hát te gyerek, nem veszed észre, hogy az az óriási nagy szánalom, hogy velem foglalkozol, mert egy játékban más klánba mentem...

Legutóbb szerkesztve Karex által.

3415044.png

Felhasználó
11 éve
Először is nem mi hívtuk Karext a klánba,hanem a játékban mondta hogy Fp inativ lett és nem jelentkezhetne e az Elitbe.Neki is azt mondtam mint majdnem mindenkinek,hogy van tagfelvétel lehet jelentkezni,és a klán szavazz hogy felveszünk e vagy sem.
Mint látható a klán bizalmat szavazott neki,vagyis fel lett véve,és amíg a klán tagok/főleg a régi mag/ úgy nem dönt hogy vissza élt a bizalommal,addig a klánba is marad.Koltának köszönöm hogy megosztotta velünk ezt az infót,ezzel is könnyítve a klán tagok dolgát.Azokat az embereket meg megkérem,akik egyik klánba se tartoznak/Elit,Fp/hogy ne pofázzanak bele a 2 klán dolgába.
Köszönöm
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
11 éve
Ami Kolta forum alairasa azt 5 honapja facebookon kerdezte tolem Scarecrow, h nincs e kedvem atmenni, mondtam neki h nem , es gondoltam ezt megirom Koltanak. Ha kene bizonyitek elkuldom a teljes dumat.
3415044.png

Felhasználó
11 éve
Ja én azthittem leesett hogy ez az összeesküvés elmélet csak irónia volt, mondjuk már nem lepődök meg. Az meg hogy skypeon ki milyen idegesítő az nem ide tartozik szóval felesleges volt felhozni. Ülj már meg a seggeden legalább ebben a klánban, aztán gondolkozz már el egy picit hogy miket beszélsz mert te semmilyen célpont nem vagy nagy ívbe leszarja mindenki hogy kiléptél rajtam és szabin kívül de ezt sem lehet felfogni. Mielőtt azt hiszed hogy csak neked szar, másnak is nehéz az élet és ez megint nem ide tartozik. :)

A picsába írtál olyat ami a témához is kapcsolódik? Istenem, na mindegy akkor én ide többet nem írok nem miattad, hanem fradi miatt. Karcsika 10-kor lefekvés- ha már a skype idegesítő.
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Mi ez a harmadrendű spanyol szappanopera? Nem szeretem ha valaki átkúrja az ember agyát, főleg ha előtte bizalmat kapott. Ezt tartsa a szeme előtt mindenki.

JEL : http://www.youtube.com/watch?v=7LFF7-ABhW0 ( csak színész beszél, de nekem bejön a szöveg. )

Egyébként azt majdnem elfelejtettem hogy miért jöttem ide... aki ért az intro készítéshez, az írjon már rám egy kicsit.:)

Legutóbb szerkesztve NO_NAZI által.

«1...7677787980...177»