«1...100101102103104...151»

Felhasználó
11 éve

Boni amúgy elhatároztam, hogy majd eladom a lolos accom ha felhúztam platig( nyárig összehozom) kiszámoltam egy oldalon és 30k-t megér...Addig meg még lesz pár +champem,runám+ip-m lehet hogy skinem :DDDd
De a barmok talán többet is adnak majd érte. HIGHFIVE

Legutóbb szerkesztve Dasher által.

Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
images?q=tbn:ANd9GcTFLnLRlMeqNjP4bCHsE5E7ab5pPGdHXIswfgJ_TGWUGI_z0_4Q
SZERINTEM EZ SWAGEBB
Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
4b06f2785d6c99d20124bfba34319012.jpg
Nesze :)
Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
a-downszindroma-m-62.jpg
Challenge Accepted
Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
16677_684167498293706_1028922775_n.jpg

Amúgy Helix, nem gáz most Ukrajnában lenni?Mármint olyan sok dolgot hall az ember néhol már Amerikaiak közbelépéséről lehetett olvasni.

Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
Az Amerikaiaknak múszáj közbelépni mert a ruszkik megszegték a Budapesti szerződést(Ukrajna területsértése).
3.Világháború nem lesz mert semmi szüksége az Amerikaiaknak katonai beavatkozásra.Elég ha befagyasztják a külföldi orosz számlákat vagy szimplán senki sem vesz gáz az oroszoktól. 0 lesz az oroszok gazdasága...Amúgy ez egy kb 5-10 éves hidegháború lesz.

Mivel a putyinnak meg kell a Krím a Fekete tengeri orosz flotta miatt.

Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
oda menjek és szétverjek mindenkit? úgy szétoltom az orosz katonát hogy ott helybe össze vissza fossa magát heeeeeee. Amúgy tényleg mi közünk is van nekünk ehhez? Miért védenének és mitől az amerikaiak? ha ők kidőlnek jövök én..az utolsó mentsvár az egyszemélyes hadsereg:DDDD de kajak III. Világháború?hmmm új cod :p

de ez kezd tényleg elfajulni..mert ha itt minket megtámadnának..az orosz hadseregnek mi egy ujhegynyi kis moly fos darabka vagyunk:D

Legutóbb szerkesztve Balotelli által.

Felhasználó
11 éve
Szóval kedves mester!Budapesten az unió,amerika és oroszország kötöttek egy szerződést, hogy tiszteletben kell tartani Ukrániát mint független országot.De amikor a ruszkik bevonultak ezt megszegték és az amcsiknak és az uniónak kötelessége beavatkozni a szerződés miatt.Magyarország NATO tagállam ezért nem fognak velünk baszakodni mert azért a NATOba nem kötnek csak úgy bele.De ha Orbán kihúzza a gyufát és kibasznak onnan akkor szarba vagyunk.És akkor tényleg neked kell rendet tenni :DD

Hihihi
air sanyi

Felhasználó
11 éve
2413230.jpg
Veteran player since 2010.

Felhasználó
11 éve
mások csúnya szóval való illetése komoly büntetést hagy maga után

de dasher nem..én nem erre értettem hanem hogy mi volt az alaphelyzet ami miatt ukrajna és az oroszok balhéznak

Legutóbb szerkesztve Balotelli által.

«1...100101102103104...151»