Felhasználó
|
Kedves Betonkezű klántagok!:]
Úgy döntöttem, szeretnék jekentkezni ebbe a nagyszerű klánba.Damisz és Legend bíztatásával és egy jófej társaság érdekében döntöttem úgy hogy, szerencsét próbálok nálatok. Na szóval, kezdeném a bemutatkozásomat.^^ (azért annyit nem írok mint legend...xD) Az életben Győrben, 16 éves lányként, Nagy Bianka névvel élem életemet. Gimnáziumba járok, azon belül a 10. osztályba. Tanulmányi eredményeim átlaga: 5...:$. Szabadidőmben röplabda, és jazz-balett edzésekre járok, de ezen kívűl szeretek barátaimmal lenni, gépezni,kutyázni,és rajzolni.:] Jelenleg egy Golden Retriever fajta, 2éves kutyus gazdája vagyok.*-* Ennyit magamról. A játékban: --Málnás-Eper-- néven elég régen kezdtem el játszani még LeGeNdArYs és nesh, az unokatestvéreim mutatták a játékot. Voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim,de most aktív vagyok főleg hétvégeken illetve szünetekben.:)Jelenleg 7705 killem van de ez folyamatosan növekedni fog.Heti killjeim 300 körül szoktak lenni suliidőben, de persze szünetekben több. 1v1-ezni ritkán szoktam, de 2v2-t szívesen vállalok!. Gunosoknál: M4-et, Tech-eseknél legtöbbször pedig MPG-t vagy QUADRO-t használok. Elérhetőségeim: Skype: malnas012 msn: anew2000@hotmail.com (de nem használom) Hát körülbelül ennyi...[: Ha lenne még valami kérdésetek hozzám nyugodtan írjatok üzit, vagy vegyetek fel skype-ra. Válaszotokat előre is köszönöm: --Málnás-Eper-- :] ♥
|
Felhasználó
|
Ezt betenni logónak!! |
Moderátor
|
100K F.UCKYEAH
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Örömmel jelentem a nagyérdemű közönségnek, és a meg nem jelent vitézeknek, hogy hosszas hadjáratokat vezettünk, sok harcot vívtunk, és sok veszteséget szereztünk, de a dicsőségen túl a győzelem is a mi oldalunkon tudható! Avagy legyőztük a FirePowert a Cw-n
A régi bannerem már nem működik.
|
Felhasználó
|
Egyáltalán nem látszik ki a kiskirály. Szóval semmi para krisz .
Young bloods, it's all about buckets
|
Felhasználó
|
Gyerekek,1v1-eztem StarOne ellen és nagy nehezen sikerült győznöm 10-9re .Gratulálok neki!
|
Felhasználó
|
Azért az úgy jó, hogy rajtam és Olivéren kívűl ilyenkor már senki sem vállalja fel a dolgait. De hát minek is kéne, mindenki sunyuljon.
.
|
Felhasználó
|
Már nem azért,de most ki sunyul? (Jel,kérlek ne töröld.Andris vagyok,csak rendes accomon még 3 napig büntetés van.)
minden rossz
|
Felhasználó
|
Helloka <3
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
|
Felhasználó
|
Cső Rudi. Most megint várhatunk 3 hónapot mire erre válaszolsz?
.
|
Idézet