«1...6061626364...67»

Felhasználó
10 éve
A stréberek ki lesznek rúgva.

Felhasználó
10 éve
Végre gold lettem geci.

Felhasználó
10 éve
belehaltok itt a nagy tanulásba, baszkikáim?
Szabeszt fórummoderátornak!

Moderátor
10 éve
So close.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
10 éve
Lassacskán kéne. :D
A régi bannerem már nem működik. :(

Felhasználó
10 éve
Egy hét múlva vizsgázok, és a szakmai angolra való felkészülés kimerül abban hogy mass effectezek meg csézek a nap nagyobbik részében...
EU West: Kaerial

Felhasználó
10 éve
Ahelyett, hogy stickmaneznél nonstop! Na szép mondhatom...
Tök jó, hogy áthozod az aláírásod az új fórumra, ahol karmának már híre hamva sincs, így az aláírásnak sem. Admin ;)

http://www.youtube.com/skinmonkey77

Moderátor
10 éve
Elkészítettem az első részt az SCP Containment Breach walkthrough videómból. Van még néhány probléma a minőséggel, azokat lehetőség szerint megpróbálom a következőkben javítani (sötétítés, halk mikrofon) Véleményeket és építő jellegű kritikát szívesen várok. :)

Ezzel megtörve a csendet tessék megnézni eme remekművemet. (akinek nem tetszik bannolom :P)
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Moderátor
9 éve
Te vagy az a Ti@n gyerek,nem? D:
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Moderátor
9 éve
Üdv újra köztünk.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek
«1...6061626364...67»