Felhasználó
|
műfaj: Vígjáték történet: Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak… ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak. Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után a Google gyakornokai lesznek. Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL. Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért – de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát. |
Felhasználó
|
aki tudja az like-je már nagyon fontos lenne vagy osszátok meg.
https://www.facebook.com/pages/pc-%C3%A9s-fps-j%C3%A1t%C3%A9kok/279195602114473?ref=hl#_=_ ha like-litek nem jártok rosszul mert ez egy jó oldal amit én vezetek. |
Felhasználó
|
Vagyok november1-től!
|
Felhasználó
|
FONTOS!!!! EZ MINDENKIRE VONATKOZIK!!!!!!!!!
mivel a klán már jó pár hónapja inaktiv senki sincs fent sem a játékban sem itt a oldalon rajtam kivül a klánból. Igy nekem teljesen felesleges ezt a klánt vezetnem.Ha észre vettétek senki nem kapta meg a jutalom pontokat nem volt újitás sem se tagfelvétel se cw,semmi sincs már. Ezért lehet hogy itt hagyom a klánt. |
Felhasználó
|
Azért mert el vagyok tiltva nem kell elmenned 1 hét és aktív leszek!
|
Felhasználó
|
Halloween alkalmából pár jó horror filmet ki teszek ide valamint pár képet a filmből.Aki esetleg valamelyiket megnézi annak jó borzongást.
A filmeket a filmek részen megtalálod. műfaj: akció,enyhe horror történet: November 8-án, csütörtökön érkezik meg a Zombiháború magyar címet kapott, részben Magyarországon forgatott World War Z első előzetese – az Entertainment Tonight pedig tegnap közzétett egy kicsit több mint fél perces, igen ígéretes promó videót a trailerhez. A film főszereplője Gerry Lane (Brad Pitt) riporter, aki az egész világon keresztülutazik versenyt futva az idővel, hogy megállítsa az embereket zombivá alakító járványt, amely a hadseregeket és a komplett kormányokat dönt meg, az egész emberiséget létét fenyegetésbe sodorva. ..................................................................................................................................... műfaj: horror történet: Fél év telt el azóta, hogy egy vírus néptelen metropolisszá változtatta Londont. Lakóit gyilkos dühre sarkallta: a fertőzöttek egymást irtották ki. Az Egyesült Államok megszálló hadserege azóta helyreállította a rendet, szigorúan ellenőrzött és védett körzeteket hozott létre, és a kevés túlélő visszaköltözhet a városba. Közöttük van Don is a gyerekeivel. A kiskamaszok az eltűnt anyjuk után kutatnak a romok között, és meglepetésükre meg is találják. Az orvosok vizsgálni kezdik az asszonyt, hogyan maradhatott életben a fertőzött területen. Közben újra felüti fejét a járvány. ..................................................................................................................................... Borzongás Hajsza a metróban műfaj: horror történet: Kate Franka Potente a londoni metró éjjeli járatán utazik, mikor furcsa dolgok történnek: a vonat hirtelen megáll, kialszanak a fények, majd egy férfi zseblámpával közelít felé. Mikor közelebb ér, a rémült nõ felismeri, ám ennek ellenére a zseblámpás alak erõszakoskodni kezd. Valaki, vagy valami hirtelen megragadja, s megöli a férfit, így Kate megmenekül a halál torkából. Az igazi megpróbáltatás viszont csak most kezdõdik. Kate és egy fiatal pár hamarosan kénytelen a sötét alagútba menekülni, nyomukban a megnevezhetetlen borzalommal. figyelem a filmben durva jelenetek vannak mindenki csak saját felelősségre nézze meg!! +18 ..................................................................................................................................... kör 2 műfaj:horror történet: A történet fél évvel azután folytatódik, hogy Rachellel és kisfiával, Aidannel (David Dorfman) megmagyarázhatatlan és rettenetes események történtek Seattle-ben. Rachel mindent el akar felejteni, ezért Aidennel egy oregoni városkába, Astoriába költözik, és megpróbál új életet kezdeni. Rachel tervei azonban rögtön szertefoszlanak, mert egy helybéli bûntény színhelyén talált bizonyítékok - köztük egy titokzatos videokazetta - ijesztõen ismerõsnek tûnnek. Rachelnek rá kell döbbennie, hogy a gonosz Samara visszatért, és még elszántabban folytatja halálos bosszúhadjáratát. ......................................................................................................................................... műfaj: horror történet: A filmben Ethan Hawke új házba költözik, ahol régen egy boldog család lakott, de kegyetlenül megölték őket. Hawke karaktere azt reméli, hogy új otthonában megszállja az ihlet és a világ legjobb krimijét fogja papírra vetni. A padláson rálel egy dobozra, amelyben régi felvételek találhatóak. A kíváncsiságtól hajtva lejátssza az első tekercset, megismeri a ház előző lakóit, majd jönnek a rémisztő pillanatok, ahol majd maga alá csinál félelmében. [/img] .......................................................................................................................................... és ha már halloween akkor nem hiányozhat egy helloween-is filmse ez nem nem durva. Adsz vagy kapsz! műfaj: horror történet: Október 31-e, Halloween a boszorkányok és szellemek ünnepe. A felnőttek töklámpásokat faragnak, a gyerekek maskarába öltözve járják a házakat és azt mondogatják: Adsz vagy kapsz! A tulaj pedig, ha nem akarja, hogy rohadt paradicsommal dobálják meg a házát, édességgel kedveskedik nekik. Az ünnep alkalmából négy rémmese elevenedik meg. Az egyikből kiderül, hogy a középiskola igazgatója elvetemült sorozatgyilkos, a másik a Piroska és a farkas sajátos változata. A harmadik helyi legendát idéz, míg a negyedik az öregember bűnhődését mutatja be, amiért nem adott cukrot a Halloweenkor kopogtató gyerkőcöknek. Legutóbb szerkesztve viktor által. |
Felhasználó
|
bocs viktor hogy nem vgyok aktív mostanában mert más játkokkal játszok
|
Felhasználó
|
képzeld én is de azért hetente egyszer szoktam mimimum 10 percet játszani
|
Felhasználó
|
ma játszottam
|
Felhasználó
|
gratulálok!!!!!! Ezzel megnyerted a jackpotot.
|
Idézet