Felhasználó
|
Üdv!
Szerintem ki kellene írni a főoldalra, hogy: Kedves visszatérő/új (ha még van ilyen lol) játékosok! Nem kérünk további ötleteket a játék FeLélEszTÉsével kapcsolatban, mivel senkit sem érdekel. Megértéseteket köszönjük. Ui.: Azért az üzifalra léci írjátok ki, hogy legyen valami téma (és lehessen okoskodni). Legutóbb szerkesztve tms_ által They spun a web for me...
|
Mások értékelései az ötletről (7 értékelés): |
|
Felhasználó
|
|
Adminisztrátor
|
Nem akarom senkitol elvenni a jogot, hogy otleteljen. Engem is az fogott meg az ittmaradasra, hogy ezen gondolkoztam. Egyebkent is, havonta az a ket-harom uzenet nem sok vizet kavar, legalabb van valami eletszeru jelenseg is.
Szerk.: Az otletek faqba kerulhetne esetleg ilyesmi, de akkor meg beszelgetes helyett csak be lenne lineklve a delikvenseknek. Ez sem cel ilyen kis kozossegben. Legutóbb szerkesztve Banán által Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
Nem kérünk további ötleteket a játék FeLélEszTÉsével kapcsolatban, mivel senkit sem érdekel.
Pedig lehet jönn egy ifjú titán, egy világmegváltó tervel, ami nem csak a stickmanra, hanem az egész világra hatással lehet 1x.. Amúgy meg néha vannak vicces, idétlen ötletek amik legalább megnevettetik az embert Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Kedves visszatérő/új (ha még van ilyen lol) játékosok!
Szerintem tuti jó lenne. |
Felhasználó
|
Amúgy meg néha vannak vicces, idétlen ötletek amik legalább megnevettetik az embert
te is egy ilyen ötlet voltál... |
Idézet