Új üzenet

Felhasználó
4 éve
Nem nagyon jöttek komolyabb ötletek mostanában. Ezért feldobnék egy érdekes koncepciót. Sok fejlesztő rendszeresen tart Talkshow/Podcast adásokat, amelyben megosztják az újításokat, jövőbeni terveiket a játékkal kapcsolatban. Elég jó módja a játék "ingyen" promotálására. Láttam hogy Banán írta, a magánügyek miatt kevesebbet fog részt venni a fejlesztésben, ezért Was lenne az állandó ember, aki vezető developerként jelen lenne, illetve az a személy aki a legtöbbet hozzátette az adott verzió fejlesztéséhez. Emellett illene "műsorvezető" és plusz egy fő, aki lehetne akár special guest is, adásonként más személyében. Nagyjából a másfél órás idő az ami ezt kitenné (ez a max korlát, nyilván kevesebb lehet).

Ez egy felvetés, akinek van hozzá gondolata, írja le. Nyilván bonyolult koncepció, de egy próbát megér.

Mások értékelései az ötletről (2 értékelés):


Adminisztrátor
4 éve
Korabban mar en is felhoztam ezt Wasnak, vegul ebbol lettek a dev streamek amiket tartottam. Maga a podcast szerintem jobb otlet, mert erdekesebb, es tobb embernek nyitott. Amugy is par napja beszelgettunk rola, hogy valoban kicsit jobban kene a kulvilag fele kommunikalni, mert effektive 3.0 a legnagyobb esemeny ami mostanaban tortent, es meg egy trailert sem csinaltunk. Aki nincs alapbol itt, az nehezen fog hallani rola.

Adminisztrátor
4 éve
Az alapotlet jo, de nem illeszkedik a fejlesztesi utemunkhoz. Ket verzio kozott nem sok tortenik, ami igen, azt altalaban eddig is bemutattuk. En nem szeretek elore inni a medve borere. Elobb megirom a kodot, tesztelem es csak a kiadas napjan hiresztelem el az ujdonsagokat. Nem ismerjuk pontosan a jatek lehetosegeit, se a korlatait. Siman elofordulhat (mar tobbszor megtortent), hogy belekezdunk egy otlet megvalositasaba es idokozben kiderul, hogy nem is tudjuk (vagy nem eri meg) befejezni. Ha elore beharangozzuk, de nem keszul el, akkor csak csalodast okozunk. Rengeteg otlet van, ami megvalositasra var, de amig nem kezdunk el veluk erdemben foglalkozni, feleslegesen beszelunk roluk.
Tovabba, nem az en mufajom a podcast. Jelenleg a jatek belso mukodeset (szerver, weboldal, jatekbeli rendszerek) felujitasan dolgozok, amibol a jatekosok semmit se fognak eszrevenni. Persze ezeket is be lehetne mutatni, de ketlem hogy erdekes tartalom lenne, ellenben sok idot visz el. Az ujdonsagokat, ahogy eddig, ezentul is Bani (neha Daviddal egyutt) fogja realizalni. Ha ok ugy erzik, hogy tudnak mutatni valami erdekeset, akkor streamelhetik vagy posztolnak rola kepet, ahogy eddig is.