Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
Pontosan, ahogy a cim mondja. Egy automatizalt Support oldal, illetve egy Support csapat.

Jelen pillanatban, ha valakinek barmi baja van, legyen az hiba a jatekban, hiba az oldalban, hiba a kozossegben, vagy egyeb panasz, azzal a moderatorokat tudjak, es szoktak felkeresni.

De ugyanez a dolog, ami miatt a legtobb "panaszt" latom/hallom a moderatorok iranyabol. Ilyen-olyan okok miatt nincs kedvuk hozza, es - ugyan esetenkent ez teljesen jogos - ilyenkor az illeto nem tud mar kihez fordulni.

Ugy gondolom, a moderatorok, a kozosseg es - legfontosabban - az ujoncok elete is sokkal egyszerubb lenne, ha:
a) Lenne egy kijelolt Support csoport, akik nem mondhatjak, hogy nincs hozza kedvuk. Addig foglalkoznak mindenkivel, amig a problema meg nem oldodik.
b) Lenne egy oldal, ahova beirja a jatekos a bajt, feltolja hozza a log.txt-t, es lehetoseg egyeb informacio (megjegyzes, kepek, stb) kozlesere.

Ezeket a bekuldott riportokat a Support csoport mindig felulvizsgalna, es az esethez illoen lepne a dologban. Persze ez csak a moderatorok kozremukodosevel valosulhat meg teljesen, hiszen nekik van jogkoruk bizonyos problemak valos orvoslasara.

Az oldalon lehetne egy lista a mar megoldott problemakrol, sot, maga az oldal akar felismerhetne a beadott problema tulajdonsagai alapjan, hogy mi a megoldas. Igy a Support csoportnak nem kellene minden nap ugyanazt a dolgot megint es megint leirnia.

Az alairasomban levo oldalak mintajara, mukodesukhoz hasonlatosan meg tudnam oldani a Support oldalt, de persze jobb lenne, ha itt az oldalba lenne beepitve. Termeszetesen jelentkeznek is Supportnak, es barki mast is szivesen varok.
(ezt a szoveget vonatozas kozben irom, es el is kezdtem mar a munkat az oldalon - http://b1setr.com/sticksupport/)

Legutóbb szerkesztve Banán által

Mások értékelései az ötletről (4 értékelés):


Moderátor
7 éve
Elég nehéz lenne embereket gyűjteni egy teljes support csapathoz, de elképzelésnek jó. Azt mondjuk nem értem, hogy mire gondoltál az alatt, hogy nekünk moderátoroknak nincs kedvünk hozzá. Az elmúlt években, még a moderátori rangom előtt is számtalanszor fordultak hozzám segítségért, és legjobb tudásom szerint igyekeztem megoldást találni. Nem csak saját nevemben mondhatom, Andrással (Arebosz) együtt aktívan hozzájárulunk az egyéni problémák megoldásában, már amennyiben képesek vagyunk rá. Persze ez "fű alatt" történik, nincs semmi nyoma annak, hogy a "kemény" moderáláson kívül bármi mást is csinálnánk.

Lényegre térve pedig támogatom az ötletet, bármikor lehet hozzám is fordulni, mint eddig.

Legutóbb szerkesztve Nixtheop által

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Adminisztrátor
7 éve

Ha valaszolni akarsz erre, privatban tedd. Akarhogy is, azt irtam a legtobb panasz a moderatoroktol, nem azt, hogy sok panasz a moderatoroktol. Keves panasz nagy resze is a legtobb. Egyebkent pont, hogy Ti ketten irtatok meg anno az offtopicos hajciho kozben, hogy van, hogy ez van. Kunfgustol szemelyes beszelgetes kozben hallottam. Azt is tudom persze, hogy az ilyen 4rty/SWG dolgokhoz nincs senkinek kedve, de a moderacio nem a kedvtol fugg.

Adminisztrátor
7 éve
http://b1setr.com/sticksupport/

Sok hiba/megoldas bent van mar a listaban, log.txt anal lekezel 1318 esetet, amit sok-sok dolog okozhat. HibaBot nincs meg. Bekuldes van, de nem mukodik. Ha valaki tud valami hibat ami nincs a Bugok forumreszben sorolva, pls irja le. Vagy barmi eszrevetel (rossz megoldas, eliras, otlet, stb).

Szerk.: Ja igen, az anchor linkeken nem akadunk fent, meg azon se hogy feher az oldal.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
7 éve
http://b1setr.com/sticksupport/

Mostantol hibajelentest is lehet kuldeni. A jatekosnevet beirni fontos, mert azon keresztul erlek/erunk majd el titeket itt.