Új üzenet

Felhasználó
9 éve
Sokszor hallani azt,hogy már a játék mennyire kivan hallva a múlthoz képest.
Arra gondoltam,hogy lehetne csinálni egy adományozó felületet,ami persze nem kötelező,de a játékosok tudják támogatni a játékot, így ha összejön egy szép összeg,akár reklámon is lehetne gondolkodni....Vagy olyan dolog behozatala a játékba,ami a költségek miatt nem lehetséges.
Bankkártya mellett lehetne lehetőséget adni,a telefonnak is(sms),és a fiatalabb játékosok is tudnak adományozni,ha szeretnének...
Én például szívesen támogatnám a játékot,ha lenne ilyen.

Mások értékelései az ötletről (7 értékelés):

Felhasználó
9 éve
a senkin kívül ki fog itt adományozni egy centet is?
volt már hasonló ötlet régen de az is el lett utasítva
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
9 éve
majd én adományozok, ha kapok lila nevet a játékba
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
9 éve
ja én is felvetettem már kapásból elutasították én adományoznék de az csak a sörre lenne elég
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz

❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Felhasználó
9 éve
sok sör sok reklám... de ennyi erővel az egyebeknél lehetne 1.000.000 pixel amit pixelenkénte 1-5-10-100 forintér lehetne árulni és ha eladjuk meggazdagszunk jóvan?
EnFoRcEr™

Felhasználó
9 éve
egészségedre :S
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:

Felhasználó
9 éve
Nem rossz ötlet de hogy a fenéül küldjek 1 forintot? xd

Felhasználó
9 éve
jajj,ne legyek már ilyenek:D
én pl szívesen adományoznék.... Az a pár száz forint lehet kevésnek hangzik,de ha már más is adományoz,együtt sok lehet...Akár motivációnak lehetne rá egy medál,hogy ki adományozott többet:D(nem kell komolyan venni)..

Felhasználó
9 éve
Nem mondasz azzal hülyeséget h az kapjon medált aki adományozott de akkor az legyen h aki 100 FT ot adományozatt az is ugyan azt a medált kapja mint aki 10K-t....
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:

Elit
9 éve
Maga az ötlet nem hülyeség, viszont nem működőképes. Egyrészt a stick csapata inkább az ingyenes megoldásokkal szimpatizál, másrészt pedig túlságosan is kevesen vagyunk ahhoz, hogy egy említésre méltó összeg összegyűljön. Egyébként meg ebből a max 30 aktívabb felhasználóból jó ha 2-3 küldene valami kis csekély összeget hiába medál ide vagy oda pláne, hogy sokatok saját keresettel sem rendelkezik a szülőknek meg csak ilyen "hülyeségre" van pénzük. Ez sajnos nagyon sok szempontból megbukott.
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"
Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 18 X
Missziók Gyűjts killt!
Mi ez?
Felvehető missziók:
Napi: 3
Heti: 2
Havi: 1
X
Szövetségek Csekkold le!
Mi ez?