«12» Új üzenet

Adminisztrátor
2 éve
Adom, de első körben despaghettification van, nem portolás. Még változhat tho.
Idézet:
hogy hogyan lehet bekapcsolódni a fejlesztésbe

Azon kívül, hogy open source és giten van, Discordon lehet beszélni Wassal és/vagy velem, vagy Alexxal ahol eléri az ember de feltételezem úgyis hozzánk küldene. Azaz pontosan úgy lehet bekapcsolódni ahogy eddig, aka megkeresed a fejlesztőket.

Adminisztrátor
2 éve
Na ha csak ezen múlik hogy valaki bekapcsolódjon a fejlesztésre akkor még Discordra is hajlandó lennék felmenni.

De szerintem a nyelvválasztás nagyobb akadály, mint a fejlesztőkörnyezet.

(Ami szerintem a valódi megoldás az Unity-re portolás lenne, ugyanazokkal az assetekkel amik már megvannak. A meglévő kód legnagyobb része amúgy is a fizika meg az engine, amit megold a unity. A legnagyobb szívás max a hálózati kód és a szinkronizáció)

Legutóbb szerkesztve Admin által


Felhasználó
2 éve
Nem feltétlen lenne szívás a szinkronizáció ha mondjuk egy open source third party unity csomag lenne használva pl: Mirror vagy MLAPI. És akkor már csak a hálózati kód maradna illetve az asset porting.

Legutóbb szerkesztve Rektless által


Felhasználó
2 éve
VAGY ama opensourcae nyitottatságát akrá alkalmazttatthatja am fenoméniumegyedekkénti földszolgálttattáteresei is, melyszerintje tökmindegy h milyesféle ama diverzitytágattattságizmus is , ha egyszer egyszeriben is ama fenimárium is felelhet ama... ama... hát tököm is se tudhatja h miért is... nade mindegy is, minek is pörgedtettessem is eme fogalomszárnyadtatásimat, ha egyszer be vagyok baszcsizva kőkeményen, - avyagy - ebből adódóan - eme epikoszszouoliumomat is ki fogom törölni magamommal eme pixelvélttettfallétárazattatásaidadtamból, hogy biza csakis a banán szerűek, aka a kultúr mentalittattáriáldossadtattatú krapekéliumegyedeikkel tudattattassam eme kommentstatáriáliazattattúlbeállíttított kommentvájintóvarianciabotaninkkanaturaenanciámat is!!!

Wtf mióta nem lehet egy fóruzmüzit önmagáiból adódtatott szolgásiból törölni... Na mindegy, Banuskám töröljed akkor!!!! - márha úgy tartja souladottságid - ahogyan ezttetet is - avagy töröljed hejettem is ezttetet is!!! ..

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13
«12»