«12345...8» Új üzenet

Felhasználó
9 éve
Üdvözlök minden kedves olvasót!
Kezdeném az elején. Viszonylag kevés játékos van (már egyre több, de mégsem tömeg), és mivel gondolom nem akartok pénzért hirdetést feladni, ezért a javaslatom az, hogy tereljétek a közösségi oldalakon lévő stickman oldalt kissé szociálisabb irányba. Vegyük először a legrosszabbat, mégis a második legnépszerűbbet, a facebookot. A legutolsó post február 5.-én volt. Ez nem is gond, ha az oldal csak a frissítéseket írja ki. Kövezzetek ezért a példáért, de a MesterMc (1-2 éve, hogy követtem) facebook oldalán találhatóak olyan bejegyzések, amelyek megosztásra ösztönzik a felhasználókat, ami által még több felhasználóhoz eljut. Nem azt mondom hogy legyen a Stickman facebook oldala "<3Idézetek<3Vicce$ Képek<3", de lehetnének a példához hasonló bejegyzések.

A másik, amit megemlítenék, az az orosz facebook, ami Európa legnagyobb közösségi oldala. Jó, tudom, nagyon kevés magyar felhasználó van rajta (én sem használnám, ha a barátnőm nem orosz nemzetiségű lenne, és nem rühellné a facebookot :P), de akkor miért van az oldalon angolra és olaszra fordítás? A felhasználók kb. 20-30%-a beszéli az angol nyelvet is, és jelenleg 100 millió (!) aktív felhasználója van az oldalnak, és egyes csoportokban több millióan (!) vannak bent. Egyszóval érdemes lenne itt is nyitni egy oldalt.

Utolsó felvetés: Az oldalt érdemes lenne orosz nyelvre is lefordítani, hiszen akkor a vk-nak nem csak 20-30%-a értené a dolgot, hanem akár a 100%-a.

Köszöni a figyelmet:
acdc

Legutóbb szerkesztve acdc által

Mások értékelései az ötletről (31 értékelés):


Felhasználó
9 éve

A hírdetés nem rossz ötlet. Azonban az oldal oroszra lefordítását nem az adminok készítik. Az olasz vérziót is az olasz játékosok csinálták meg.

Felhasználó
9 éve
Na ,igen + a játék eleve magyar és értem ,hogy jó ,ha sok játékos van ,de így senki sem értené egymást ,ha lenne kábé tízezeregy nyelv és tízezeregy játékos... ,az ,pedig ,hogy elkülönítsék a nyelveket ,meg plussz meló és zsé....
asdpeniszx_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
9 éve
Ez igaz, de most is volt már olyan, hogy angol játékos volt a szerveren. Ez nem hiszem hogy nagy gond. Az orosz nyelvre fordítás valóban nagy macera, ezért hoztam fel utolsóként, mint kósza gondolatot. Szerintem a facebookos verzió lenne legkönnyebben megvalósítható, de elképzelhetőnek tartok egy vk-s oldalt is.

Legutóbb szerkesztve acdc által


Felhasználó
9 éve
Nekem kifejezetten tetszik az otlet, mert a hirdetes kifejezetten fontos lenne e jateknak az "eletebe". En mar lattam olyan embert fenn a jatekba, aki nem angol, nem nemet, nem amcsi, hanem meglepo, litvan volt.

Felhasználó
9 éve
Kétlem, hogy sokkal többen lennének ettől a hirdetéstől. Szerintem fölösleges.

Felhasználó
9 éve
Egy próbát megérne. Eleve többen lennénk így sokkal több pontot lehetne szerezni, de a hátulütője is van , mert nem értenénk meg egymást más nemzetiségűekkel...főleg oroszokkal:"D
QEFh0dc.png

9 éve
Akkor megértenék egymást angolul, mint a lolban.
Zspusonak mindig igaza van!!


991790356cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
flags_1

¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± ƒƒ· ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓  » 

Felhasználó
9 éve
Kétlem, hogy sokkal többen lennének ettől a hirdetéstől. Szerintem fölösleges.
Mondj egy másik ingyenes hirdetési lehetőséget! Szívesen meghallgatom.
Akkor megértenék egymást angolul, mint a lolban.
Én is valahogy így gondoltam.

Felhasználó
9 éve
Akkor megértenék egymást angolul, mint a lolban.
Ebben viszont igazad van, legalább a 10éves kategória, nem fog pattogni...:"D
QEFh0dc.png
«12345...8»