Új üzenet

Felhasználó
7 éve
Úgy gondolom, hogy a játék jobb felső sarkában található minimap (vagy radar) igencsak elavult és kicsit gyerekes hatást kelt. Egyúttal le lehetne szedni az ellenség kijelzőt is hiszen az is többnyire pontatlanul adja meg az ellenségek számát. Én egy ilyen egyszerűbbre gondoltam:

2401761-minimap506c2.png (Ac)

A kis nyíl alakú kurzor (kör kerületén) mutatná északot az ellenfeleket meg piros pontokként jelenítené meg. Persze csak azokat akik a közelben is tartózkodnak. (Akik meg esetleg távolabbról lőnek rád azokat meg ilyen felkijáltójelként kezelhetné.)

+ Esetleg lekerülhetne a jobb alsó sarokba...

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Mások értékelései az ötletről (8 értékelés):


Moderátor
7 éve
Minimapot lehetne inkább saját magunknak elhelyezni, mondjuk valami ingame kétirányú csúszkával vagy config fájlal
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
7 éve
Ellensegeket jelezni butasag, nezz korul surubben. Minimapot meg modold meg, tedd fel a forraskodot, es lathatod jatekban. Pont nem olyan dolog amivel foglalkozna barki aki egyaltalan foglalkozna a jatek fejlesztesevel. Szamlalot viszont kene javitani.

Felhasználó
7 éve
Mondjuk eleg lenne ha csak akkor jelenne meg rövid idöre a pont amikor eppen lönek... Persze tudom, sajat magunknak sok mindent lehet. De kb. ez olyan mintha kiadnanak egy jatekot intro zene vagy menü zene nelkül es arra hivatkoznanak h tedd be azt a szamot amit szeretsz... Masfelöl meg ha ilyen egyszerü dolgokkal nem foglalkoznak akkor pont egy bonyolultabbal miert... :D De lehet hogy en nezem rossz szemszögböl...

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Adminisztrátor
7 éve
A fejlesztok felet mar nem erdekli, a masik fele meg inkabb csinalna Stickman Warfare 2-t. Ellensegeket jelezni tovabbra is butasag. Igy is nagyon konnyu megtalalni barkit.

Felhasználó
7 éve
..a masik fele meg inkabb csinalna Stickman Warfare 2-t.
Lehet, hogy a végén az lenne a legjobb...
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo