«12» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
Nem kell atalakitani semmit. Söt megkockaztatom... Javitani sem. Igy ahogy van feldobni es mondjuk lehetne Donate-elni. Aki szeretne, küld be penzt. Es en peldaul szeretnek.

Amig vannak akik a gfx vagy noconn hibak miatt nem TUDNAK jatszani, addig KELL javitani.

Moderátor
7 éve
Amúgy fura, bármely gépen játszottam eddig, port forward sose kellett. Viszont a p2p miatt ez már csak ilyen, mindig lesznek problémák. Na mindegy, csak gondoltam leírom. Át kéne a netes részt alakítani és akkor jó lenne, de ha át is alakítanánk, akkor meg egy korrekt szerver kéne.
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Adminisztrátor
7 éve
Ezen nekem sem kellett pfwd, de masik laptopon egyaltalan nem csatlakozik, barmit csinalok. Masoktol is hallottam ezt, mikor korbekerdeztem, es megint vannak akiknek ugye pfwd utan megy. Megint masoktol azt hallottam, hogy a grafikai update miatt akadozva vagy sehogy se megy el. Valoban, nalam is bizonyos effektek (noob robbanas, antigrav csikja, fust ha ranezek) kifagyaszt. Amig ilyen bajok vannak, addig szerintem nem uj contenten kellene gondolkozni.

Felhasználó
7 éve
Ez szolgáltatói dolog is hogy van akinek sehogy nem lesz jó p2p miatt a stick, t-homeos internetnél állítólag korlátozzák ezt pl.

Legutóbb szerkesztve PIZZADOX által

SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..
«12»