«123» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
M4 nem kell rendes célzó, ezzel is elboldogulsz, távolra meg az MP5 való. És mit értesz megoldás alatt? Így is sok az M8-as, ami tönkreteszi a játékélményt. Békén kell hagyni azt a fegyvert. Az X72-nek meg valamit a teljes alapjával kéne kezdeni, mert ugyan felrobban a stick testén, de nem öli meg, és ez eléggé idegesítő, hogy belelősz 30-at és ha rajta robban, akkor megszívtad. Noobnak meg kevesebb töltési idő kéne, mondjuk 20%-al.
dw-gif-the-dead-weather-20340798-500-275.gif

Felhasználó
10 éve
Bőven elég lenne ha az M4-en M4 célzó lenne, a LAW-nak halvánnyal gyorsabb rakétája, és az, hogy az M8 guggolásnál fel és le mozog a célkereszt. Ennyi. Miért kell állandóan kötőtűt tenni arra a szerencsétlen M4-re. Most még kevesebben használják. Speed M4-e szebb, jobb alakja van, de mostmár igazán el kellene dönteni, hogy hogy is néz ki egy M4 célzó.
001_00021.jpg

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
10 éve
Az m8-at lehetne nerfelni a lövési sebesség redukálásával, mert elég szép tempóban oszt.
adrenaline addict



Moderátor
10 éve
Ha olyan lenne az m4 célzó, mint a képen, még a maradék kilátást is eltakarná a kör alakú szar. A golyó sebessége pedig nem végtelen a golyós fegyvereknél, de most jó ötletet adtál, mert azt lehetne gyorsítani (feltéve, hogy nem laggoltat).

Felhasználó
10 éve
Speed, tudom hogy itt nem BF és CoD példákkal kéne élni, de ha ott tökéletesen tudom (és tudjuk) használni ezt a célzót, és nem takar el semmit, akkor itt miért ne tudnánk?
Egyedül a FAMAS célzója használhatatlan BF3+players+will+know.+the+famas+is+pretty+good+actually_7342e0_4629054.jpg

Felhasználó
10 éve
Nem kell, hogy megint mindenki visszaszokjon a sniperre és alig legyen újra tech. Amúgy is, a gunoknál még mindig a legnépszerűbb fegyver az m8, hiába mozog a célzó.

Amíg a hitbox nem lett megnövelve és hátráltatásképp nem kezdett el mozogni a célzás, addig elmondom, alig használta valaki.
Quadronak +1mp töltés

Te meg hova akarod még a quadot gyengíteni?

Véleményem szerint, az újítások rontottak bele a fegyverek balanceolásába , régi m4-el lehetett lőni, régi m8-al normális mennyiség volt belőle.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
10 éve
Tudtommal a golyó sebessége végtelen(quadon, x72-n, noobon, lawon kívül mindegyik fegyvernek a játékban).
Ui: régi forgótolózáras fegyvert a népnek!
Nem épp erre gondoltam, hanem a 2 lövés közötti idő meghosszabbítására...tehát lassabban lehessen lőni vele. KOPP

Legutóbb szerkesztve Cash_made_me által

adrenaline addict



Felhasználó
10 éve
MP5: Ez tökéletes úgy ahogy van, esetleg a hangját lenne érdemes megváltoztatni valami hangosabbra, hogy könnyebben észrevehető legyen.
X72: Sajnos ez úgy ahogy van, áttervezésre szorul. Szerintem. Először is kétszer, esetleg háromszor is gyorsabbak lehetnének a lövedékei. Aztán ne ilyen alakban szálljanak a lövedékek, hanem spirálban, ezzel jobban összezavarva a kiszemelt áldozatot. Végül pedig robbanhatna egy picivel kisebbet.
Ezeken felül egyetértek. Viszont az X72 az igencsak erős és idegesítő közelharcban, azon már felesleges lenne változtatni. Az MP5-nek meg ez a lényege, hogy nem olyan hangos mint a többi. Másik FPS-ekben sem igazán. Magát a lövéshangját kellene kicserélni, nem pedig hangosítani.

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
10 éve
Vagy legyen mindegyik fegyvernél ilyesmi
Ne adj ötleteket.

A régi X72-t visszahozni. :3

Noob lövedék esésével nem értek egyet, plazma fegyver, gyenge is, semmi értelme se lenne.

Moderátor
10 éve
Tipp:
...az addigi statisztika alapján.
Egyébként ha én fogom balanszolni, akkor nem erősítés vagy gyengítés lesz, hanem mindkettő (és röppályákon nem akarok változtatni).

Legutóbb szerkesztve speed által

«123»