«12» Új üzenet
Miért nem játszol?
Már nem érdekel a játék, csak a közösségért vagyok itt 3 szavazat
Nem érdekes eléggé a játék, mással szívesebben tolom 5 szavazat
Nem érek rá 8 szavazat
Nincs kivel/Mindig üres a szerver 54 szavazat
Nincs miért felmenni 2 szavazat
Egyéb, szóval leírom kommentben 4 szavazat
3 szavazat
Összesen 79 szavazat

Eredmények

Felhasználó
5 éve
Emlékszem régebben nagyon sokan voltak a szerveren,rengeteg klán volt aktív.Itt kezdtem el játszani ilyen fajta játékokkal,itt ismerkedtem meg barátokkal akikkel még most is tartom a kapcsolatot. Talán azért nem játszok egy ideje vele,mert egyhangúvá vált és amikor egy-két hónapja visszajöttem ide megnézni mi újság láttam,hogy alig vagy senki nem játszik már.
De köszönöm,hogy megcsináltátok ezt a játékot,mert innen kezdődött a gameres korszakom. :)
getbanner.php?n=gyilkoska202
special_banner.php?gyilkoska202&Klan:%20-*MG*-%20Magyar Garda%20&5818%20kill&Helyezes:435.

en-1-combined-r.png

Felhasználó
5 éve
Egyértelműen a playerhiány miatt. Olyan 1 éve próbálkoztam utoljára, egy-két haveromat rávettem, hogy játsszunk, de ők se nagyon bírták, mert 3-4-en tudtunk csak összegyűlni aztán végülis KB island-en 2v2-ztünk.
Mellesleg nagyon tudok azonosulni az előttem hozzászólóval. Ezzel a játékkal kezdődött minden és a mai napig hiányzik. Igaz, hogy már szinte semennyit sem játszok, de néha eszembe jut ez és felnézek az oldalra hátha változott a helyzet.

Legutóbb szerkesztve Chuck145 által

Day 1.

Adminisztrátor
5 éve
Egyrészt a grafika és a hangok nagyon idejétmúltak, kevés a kontent, kevés az update, nincsenek rendes acsívmentek, skinek, túl nagy a pálya ennyi emberre és ezt nem veszi figyelembe a spawn rendszer rendesen.... de a legfonotsabb oka szerintem a következő:

Változnak az idők.

Anno a legfőbb előnye a játéknak az volt, hogy direkt suligépekre volt fejlesztve, mert akkor még sokan suligépeken játszottak. +Volt egy réteg, akinek fis-fos gépe volt, de tolni akart valami nem túl nehéz lövöldözős dolgot.

A másik egyedi előnye volt, hogy a stickman egy kezsüel lövöldözős játék. Nem kell szuper jónak lenni benne, hogy tudj egyet lövöldözni, mert kb random ki hal meg amikor szembe lövöldöztök egymással. Ez direkt van egyébként. Ahogy az is, hogy nem mutatja hányszor haltál meg, illetve csak elég ideig kell fent lenni, hogy a játékbeli toplista tetejére kerülj, nem jónak lenni kell.

Manapság a kezsüel játékosok telefonon játszanak, vagy ha gépen, ott is elég telített a piac, sokkal több nem skill-alapú lövöldözős játék* van, mint anno.

(*egyébként azt érdekesnek találom, hogy a Fortnite grafikában sokban hasonlít, pl színek, vagy a terep maga, vagy hogy csak elszórva vannak épület-csoportok. Sőt, asszem valamelyik rádió hang is pont ugyanaz, mint a stickman-ben a kill-rádió. Én úgy fogom tekinteni, mint egy jól sikerült stickman v3-at végtelen büdzsével)

Legutóbb szerkesztve Admin által


Felhasználó
5 éve
Azért mert nem frissítettetek a játékot.
getbanner.php?n=Skyewalker

Felhasználó
5 éve
Őszinte legyek felnőtt a játékon már egy "generáció", azok akik 12-13-14-15 évesen játszottak és kezdték el a játékot, azokat le tudta kötni. Ezek az emberek kiöregedtek, sokan melóznak, valaki még egyetemre jár, lett életük. Ennyire egyszerű. Nem nehéz megfejteni. Én továbbra is egy jó kis játéknak tartom. Nem szuper grafika, de egyszerű és pont ez a jó benne. Lehet egy kis ráncfelvarrás nem ártana, hogy modernizálva legyen, de amíg nincs célközönség, addig teljesen feleslegesek az erőfeszítések bármelyik irányba is.
Veteran player since 2010.

Felhasználó
5 éve
Már elvesztette a játék a régi hangulatát, régen azért volt jó mert egyszerű volt, megvolt a varázsa mert a szegény gyerekek gépein is elfutott és jó közösség formálódott.
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.

Felhasználó
4 éve
Anno a nagy nullázásnál hagytam abba. Akkoriban már nem sokat játszottam. Nem voltam valami nagy pontgyűjtő, de amikor már hosszú idő után kezdett nekem ellaposodni, akkor úgy éreztem, hogy már végképp nincs kedvem játszani. Ha egy évvel előtte történik a nullázás, akkor valószínű nem zavart volna egyáltalán. Sőt, még lehet, hogy tetszett is volna, hogy mindenki tiszta lappal indul. Most visszatérnék játszani néha-néha, de már nincs sok játékos. Meg hát fel is nőttem. Már dolgozom, nem mindig van időm játszani, de ezzel szerintem sokan vannak így. :D

Felhasználó
4 éve
Amikor az ember felnő s rájön, hogy a megélhetés, a család, barátok és egyéb dolgok ezerszer fontosabbak, mint pár cancer guy és a komplett community -ami még mindig a béka segge alatt található-, akkor történik meg az a bizonyos törés, ami miatt már nem játszik ez az illető.
Miért is várjon 72 órát arra, hogy valaki véletlen felmenjen a szerverre, mely már korántsem oly kecsegtetően izgalommalteli, mint 5 éve?
Sajnos a SMWF fölött az idő elrobogott, mint szuicid emóson a vonat.
Vannak jobb, újabb, addiktívabb játékok, mint ez.
Közel sem olyan az élmény, mint évekkel ezelőtt.

Vajon miért?

-Felnőttünk.
-Jobbra vágyunk.
-Idejemúlt.
-Semmi frissítés.
-Ráktestű barmok, akik azon élik ki a szüzességük meglétét, hogy feljönnek kurva anyázni.
-Értelmetlen, nincs cél.

Valjuk be, ez a játék halott.

Ennek a játéknak ahhoz, hogy akár 10 ember játsszon vele egy komplett átalakítás kéne.
Teljesen új motorra írni, folyamatosan frissíteni és legalább szanaszét hirdetni.
QEFh0dc.png

Adminisztrátor
4 éve
Nah, ugyis akartam mar irni egy devlogot, mert most sok dolog fog tortenni a kozeljovoben, de akkor kihasznalom az alkalmat, hogy le is baszhatok valakit megvedhetem a jatek becsuletet. Nagyjabol az egy ertelmes dolog amit irtal es nem csak siras/okoskodas, hogy tobb mai jatekot egyszerubb elokapni mint ezt, igy azzal jatszanak inkabb. Ez valoban igy van, stick konkurenciaja anno cs1.6 meg soldat volt, nem fortnite meg arma. De a mai napig van itt is dedikalt jatekos tabor, meg ha abbol tobben nem is nagyon jatszanak (pl ezt a posztot is azert lattam, mert discordra beinkelte valaki). Erettsegi/Vizsgaidoszak elott volt 10-20-30 jatekos online. Az, hogy nincs/nem lesz frissites egy nagy marhasag, nevezetesen a heten raktam ki spoilert az erdokrol, elotte a hajokrol, es Was folyamatosan csinalja a backend dolgait. Aztan volt csomo event, most is megy egy szezon, nemreg kerult ki az uj misszio rendszer, es discordon rendszeres tema 3.0 is. Errol akarok majd egy normalis bejelentest, de mar megvan minden milestone 3.0-hoz, csak sok dologhoz szerver ujrairas kell peldaul, ami eleg nagy falat.

Adminisztrátor
4 éve
Mivel egy ideje már kialakult egy közös vélemény nincs értelme mégtöbb embernek újra megfogalmazva leírni, ezért lezárom.
Köszönjük mindenkinek, hogy megosztotta a véleményét.
«12»